Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra és újra beleszeretni a párodba, te is így vagy ezzel?
Figyelt kérdés
Egyszerűen a mai napig megdöbbenek, pedig 10 éve hogy összejöttünk, de még mindig így vagyok vele, hogy: teljesen megszokom őt, olyan átlagos természetes dolog, hogy itt van az oldalamon, mennek az unalmas hétköznapok. Aztán valamit csinál, mond, vagy csak kicsit szexis lesz, és újra érzem hogy odáig vagyok, fellángol bennem valami, és le vagyok nyűgözve tőle, persze ez nem az a szerelem ami fiatal korban van. Nem akarok nyálas lenni. Sokszor vesztünk is össze, volt hogy nagyon is, de mindig újra és újra azt érzem, hogy Ő AZ 😍 pedig azt hittem minden kapcsolat egyszer ellaposodik. Nem villogni akarok, az érdekelne hogy hosszú párkapcsolatokban más is érzi-e ezt, vagy nekik ez egy állandó valami? Érdekelne az emberek véleménye erről.2021. jún. 26. 01:51
11/14 anonim válasza:
Nálunk ugyanez van. 3 éve vagyunk házasok. Jobban szeretem mint az elején.
12/14 anonim válasza:
#11 Majd úgy 20-25 év múlva is írj ide, hogy mizu 😇
13/14 anonim válasza:
12. 😂 Így van! 3 év? Aztaaa! Micsoda idő! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!