Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudod mondani pontosan melyek azok a tulajdonságok amik miatt beleszerettél jelenlegi párodba?
Vagy egyátalán ezt lehet tudni?!
Igaz, hogy a külső megfog,a belső megtart?
20 felettiek válaszai érdekelnek leginkább.
Jó fej, nagyon laza, nőies, intelligens és szexéhes. :)
Ja és nagyon tetszik külsőre. :)
figyelmesség, türelem, nyugodt és kedves természet
nem a külsejével fogott meg, de idővel azt is megszerettem
21l
Főleg a magabiztossága, a lazasága, a határozottsága és a humorérzéke fogott meg először, aztán ahogy jobban megismertem az egész egyénisége, hogy érzelmes, kedves, odaadó.
34/N
A külseje nem tetszett.
Az eszével, műveltségével, tájékozottságával fogott meg. Valamint a régimódi romantikusságával, amit nyers szexualitással párosít, és ettől hihetetlenül izgalmas lesz.
Sokkal szebb nem lett, amióta összejöttünk (bár állítólag sokkal jobban néz ki, mert amióta velem van, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb), de nekem egyre jobban tetszik :)
És a legjobb, hogy egyre hevesebben udvarol, pedig már együtt élünk, rég megkapott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!