Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjnél vagyok, de beleszerettem valakibe. Mit tennétek?
Figyelt kérdés
Kicsivel több, mint egy éve vagyunk házasok a férjemmel, de már ezt megelőzően is 10 évet töltöttünk el egymás mellett. Boldog voltam vele és jól működött a házasságunk, szeretem őt.
Aztán a munka közben, még home officeban, összebarátkoztam egy férfival, akit megkedveltem, de semmi több. Augusztustól viszont ismét az irodában dolgozunk, ahol természetesen már személyesen is találkoztunk (életünkben először), és azóta megváltozott a kapcsolatom vele, többet érzek iránta és azóta ő is színt vallott nekem, hogy ugyanígy érez.
Mit gondoltok?
2021. szept. 6. 16:51
21/22 anonim válasza:
Tudd,hogy semmi nem az messziről aminek látszik! Ő bármit mondhat, évek múlva ugyanolyan unalmas lehet mint a mostani férjed.
22/22 anonim válasza:
Sok éves kapcsolatban vagyok, megismertem valakit az interneten. De rájöttem, hogy igazából minden, amit az új kapcsolat nyújtani tudna, elmúlik egy idő után, és ez normális. Szóval rájöttem, hogy nincs okom elhagyni a jelenlegi párom azért a másikért. Jól írta valaki, hogy ilyen fellángolások történhetnek egy hosszú kapcsolatban. A másik az új, az izgalmas stb. Neked kell mérlegelni, hogy tényleg megéri-e felrúgni a házasságod emiatt, de én azt mondom, hogy inkább próbáljatok dolgozni rajta, felrázni a dolgokat. De mindenképp várj pár hónapot, és ha még mindig a másik kellene akkor esetleg vissza lehet térni a témára, de én most a házasság fellendítésére fókuszálnék. Könnyű meggondolatlanul beleugrani valami hülyeségbe, aztán már nem lehet visszacsinálni vagy nehéz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!