Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjnél vagyok, de beleszerettem valakibe. Mit tennétek?
Kicsivel több, mint egy éve vagyunk házasok a férjemmel, de már ezt megelőzően is 10 évet töltöttünk el egymás mellett. Boldog voltam vele és jól működött a házasságunk, szeretem őt.
Aztán a munka közben, még home officeban, összebarátkoztam egy férfival, akit megkedveltem, de semmi több. Augusztustól viszont ismét az irodában dolgozunk, ahol természetesen már személyesen is találkoztunk (életünkben először), és azóta megváltozott a kapcsolatom vele, többet érzek iránta és azóta ő is színt vallott nekem, hogy ugyanígy érez.
Mit gondoltok?
Én így voltam először szerelmes. Előtte nem nagyon érdekelt, minimálisan kedveltem, de azért kicsit sem volt meghatározó ember az életemben. Aztán találkoztunk és úgy gázolt el a szerelem, mint a filmekben. :)
Úgy éreztem ezt az embert nekem teremtették, és ő is így érzett. Persze nem lett sírig tartó boldogság, de akkor ott ő volt számomra az ideális férfi. Kellettünk egymás életébe.
Minek van olyan kapcsolatod, ahol csak jól működtök? Szerintem nem kellett volna szerelem nélkül házasodni, és akkor most nem szívnál ezzel.
Úgy is érzelmi alapon fogsz dönteni.
Ám millió meg 1 ilyen story van fent itt a gykn is, nincs ebben semmi különleges
Mindent rossz indulat nélkül
Én is 10 év házasság után ismertem meg vkit... Igaz nálunk már évek óta nem volt intimitás.. borítottam mindent... Életem legcsodálatosabb 2 évét éltük meg amíg meg nem halt... Azóta borzalmas minden! Annyiszor megkérdeztem már magamtól, hogy a megszokott miért nem volt jó?
Aki jelenleg van kapcsolatom, hát eléggé viharos mit ne mondjak..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!