Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férjnél vagyok, de beleszerett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjnél vagyok, de beleszerettem valakibe. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Kicsivel több, mint egy éve vagyunk házasok a férjemmel, de már ezt megelőzően is 10 évet töltöttünk el egymás mellett. Boldog voltam vele és jól működött a házasságunk, szeretem őt.

Aztán a munka közben, még home officeban, összebarátkoztam egy férfival, akit megkedveltem, de semmi több. Augusztustól viszont ismét az irodában dolgozunk, ahol természetesen már személyesen is találkoztunk (életünkben először), és azóta megváltozott a kapcsolatom vele, többet érzek iránta és azóta ő is színt vallott nekem, hogy ugyanígy érez.

Mit gondoltok?

2021. szept. 6. 16:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Biztosat a bizonytalanért esete.
2021. szept. 6. 17:02
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
Tudod, néha a levelek mögött egy teljesen más ember lakozik a valóságban. Gyakorlatilag nem is ismered. Ez maximum vonzalom, fellángolás... Adj időt a dolognak, hogy kiderüljön, vajon érdemes - e kockáztatni egyáltalán.
2021. szept. 6. 17:12
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát...ên a férj mellett maradnêk. Ên ugyan nem vagyok házas, de volt egy 10 éves pârkapcsolatom és egy másik lány miatt felrùgtam....azóta is bánom.A másik lány (akivel most vagyok ugye) negyed annyit sem törődik velem,pedig amiket îgêrt...a látszat csal hidd el.Ha a férjed mellett boldog vagy,akkor szerintem maradj mellette! :)
2021. szept. 6. 17:12
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy fellángolás. A neten megismert csodás idegen, aki szépeket mond és leígéri a csillagokat, aki új és izgalmas. Előfordul. Kérdés milyen a házasságod, szereted-e a férjedet. Ha nincs gond köztetek, csak 11 év után kicsit leült a kapcsolat, akkor próbáljátok meg felrázni. Beszélgessetek, menjetek el randizni, kerüljetek újra közel egymáshoz.
2021. szept. 6. 17:14
 5/22 anonim ***** válasza:
80%
Nem egyoldalú ez a dolog, csak részeddről? Esetleg én azt gondolom, hogy a férjeddel szemben nincs valami letisztázva, gond van köztetek, ezért kacsintasz kkifele. Szerintem először rendezd a saját oldaladat.
2021. szept. 6. 17:25
 6/22 anonim ***** válasza:
42%
Kérdezd meg a férjed zavarná e ha mással is lefekudnél..
2021. szept. 6. 17:28
 7/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítőkész válaszokat mindenkinek! Gondolkozni fogok ezen.
2021. szept. 6. 17:29
 8/22 anonim ***** válasza:
26%

Én így voltam először szerelmes. Előtte nem nagyon érdekelt, minimálisan kedveltem, de azért kicsit sem volt meghatározó ember az életemben. Aztán találkoztunk és úgy gázolt el a szerelem, mint a filmekben. :)

Úgy éreztem ezt az embert nekem teremtették, és ő is így érzett. Persze nem lett sírig tartó boldogság, de akkor ott ő volt számomra az ideális férfi. Kellettünk egymás életébe.

Minek van olyan kapcsolatod, ahol csak jól működtök? Szerintem nem kellett volna szerelem nélkül házasodni, és akkor most nem szívnál ezzel.

2021. szept. 6. 17:37
 9/22 anonim ***** válasza:
78%

Úgy is érzelmi alapon fogsz dönteni.

Ám millió meg 1 ilyen story van fent itt a gykn is, nincs ebben semmi különleges

Mindent rossz indulat nélkül

2021. szept. 6. 17:48
 10/22 anonim ***** válasza:
75%

Én is 10 év házasság után ismertem meg vkit... Igaz nálunk már évek óta nem volt intimitás.. borítottam mindent... Életem legcsodálatosabb 2 évét éltük meg amíg meg nem halt... Azóta borzalmas minden! Annyiszor megkérdeztem már magamtól, hogy a megszokott miért nem volt jó?

Aki jelenleg van kapcsolatom, hát eléggé viharos mit ne mondjak..

2021. szept. 6. 17:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!