Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjnél vagyok, de beleszerettem valakibe. Mit tennétek?
Figyelt kérdés
Kicsivel több, mint egy éve vagyunk házasok a férjemmel, de már ezt megelőzően is 10 évet töltöttünk el egymás mellett. Boldog voltam vele és jól működött a házasságunk, szeretem őt.
Aztán a munka közben, még home officeban, összebarátkoztam egy férfival, akit megkedveltem, de semmi több. Augusztustól viszont ismét az irodában dolgozunk, ahol természetesen már személyesen is találkoztunk (életünkben először), és azóta megváltozott a kapcsolatom vele, többet érzek iránta és azóta ő is színt vallott nekem, hogy ugyanígy érez.
És még a férfiak a szemétládák...Ilyen kérdés ezen a feminista oldalon :))) Tökéletes.Tükör saját magatoknak!
2021. szept. 6. 18:08
12/22 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy ha jó a házasságom, nem engedek magamhoz ennyire közel másik férfit, még barátkozás címszó alatt sem. A te házasságod már rég nem jó, nem működik akármennyire is hiszed azt. Valamit keresel, amit nem kapsz meg otthon. Viszont igen, itt a bizonytalan-dilemma, ebben az új kapcsolatban megkapnád-e vajon? Vagy csak most, az újdonság varázsával hat rád ennyire, de később ugyanúgy beszürkülne mint a házasságod?
2021. szept. 6. 18:12
13/22 A kérdező kommentje:
10-es: őszintén sajnálom, remélem jól alakul majd az életed!
Én nem érzem magam szemétládának. Én sem számítottam arra, hogy így, mint a villámcsapás, beleszeretek valakibe.
Bár én is azt gondolom, hogy ez valószínűleg egy fellángolás. Várok még, és igyekszem kitalálni, hogy hogyan tovább.
Köszönöm a válaszokat.
2021. szept. 6. 18:14
14/22 anonim válasza:
Nem a szerelem a legfontosabb dolog a világon. Az csak egy kémiai reakció az agyban, ami evolúciósan a szaporodásra ösztönöz. Szívesen!
2021. szept. 6. 18:20
15/22 anonim válasza:
Akár megbeszélheted a férjeddel, hogy szerelmes vagy valakibe, de nyilván még nem léptél semmit az irányába, csak tudod, hogy ő is így érez elvileg. Vannak mondjuk akik már magát az érzést is megcsalásnak élnék meg és válóok lenne, de az is lehet, hogy elkezdenétek beszélgetni a kapcsolatotokról, mi ment félre, min lehetne változtatni. Én mondjuk nem vagyok monogám gondolkodású, szóval nekem tök természetes, hogy szereted a férjed, de ezt az új férfit is. Mert az egyik kapcsolatban a stabilitás van benne, a másikban pedig az újdonság varázsa, az izgalom. Ha tényleg jó a kapcsolatotok és tényleg csak az új a más, nem pedig a jobb hiányzik, akkor érdemes elgondolkodni, hogy melyik a fontosabb. (már mert egy monogám társadalomban valószínűleg választanod kell)
2021. szept. 6. 19:03
16/22 anonim válasza:
Én nem rúgnám fel a házasságomat senkiért, mert tudom, hogy nem lehetne jobb senkivel. Ettől függetlenül - bár az elmúlt 20 évben nem történt ilyen -, ha beütne valami fellángolás, beszélnék a férjemmel. Elmondanám, hogy baj van, mert fejben máshol/mással vagyok és kapjuk össze magunkat. Ugyanezt várnám el tőle is hasonló helyzetben, nem akarnék úgy élni, hogy a szerelmem szenved, én meg azt hiszem, minden rendben.
2021. szept. 6. 21:07
17/22 anonim válasza:
14 a boldogság is csak egy kémiai reakció az agyban. Szerinted mi számít, ha nem az ember jó érzésének hosszútávú fenttartása?
2021. szept. 6. 21:10
18/22 anonim válasza:
Szerintem adj esélyt a férjednek. Meg kell próbálni felrázni a házasságot. Most próbálj rá fókuszálni és ne a másikra.
2021. szept. 6. 21:12
19/22 anonim válasza:
Kapcsolatnak semmi értelme ebből... de szerető még lehet.
2021. szept. 6. 23:53
20/22 A kérdező kommentje:
A szeretői státusz nem opció. Ha az lenne, nem született volna meg ez a kérdés.
18-as: ez is egy nagyon hasznos válasz volt, köszönöm.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!