Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmileg kötődöm valakihez, akihez nem kellene. Szeretném ha elmúlna. Hogy tudom ezt elérni?

A kisagy hátsó részén jobb oldalt az utolsó csigolyától 5 cm-el feljebb van egy kikapcsoló gomb, azzal megszűnik ez a probléma.
A másik megoldás, ha szexelsz vele és akkor megnyugszol és túl leszel az egészen.

Látod, én még csak látni sem látom mindennap... Több mint 1 hónapja sem láttam, mégis itt motoszkál. Nem lehet köztünk semmi és azt hittem túl léptem rajta. De egyik nap most a héten váratlanul megint fellángolt bennem a dolog csak úgy a semmiből. Nagyon megfogott benne valami amit nem tudok megmagyarázni én sem, de nagyon vonz. Nagyon helyes és van kisugárzása, de van egy stílusa is és pont az ellentétem lehet amúgy jellemre. Olyan jó érzés amikor rá gondolok.
Nyiss mások felé. Nem tudok jobbat. Majd idővel lanyhul a dolog.

Munkatársa és foglalt? Akkor engedd el ebből még jó nem kerekedett.......
És te szingli vagy vagy te is foglalt vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!