Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan valaki az életedben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan valaki az életedben, akiről tudod, hogy mindig emlékezni fogsz rá, mert annyira megfogott benne valami?

Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 06:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Persze, több ember. De ez csak az akkori énjükre vonatkozik, a jelenlegi már nem érdekel.
2021. szept. 1. 12:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Vannak többen is.

Különböző mértékben és formában, de szerintem megmaradnak bennem néhányan örökre.

Van akire kedves emlékként fogok emlékezni mindig is, van akinek nem is a személye, inkább hogy milyen érzéseket keltett bennem...

2021. szept. 1. 14:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen. 😢
2021. szept. 1. 17:32
 14/16 anonim válasza:
100%
Van igen,és ő is szép emléknek gondol engem. Pedig már házasok vagyunk.
2021. szept. 2. 10:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Van… És együtt sem voltunk. Valahogy el kellene felejteni pedig.
2021. szept. 2. 19:12
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen egy számomra csodálatos férfi, akit egész életemben szerettem, de soha nem lehettem vele...
2021. szept. 4. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!