Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vissza szoktatok emlékezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza szoktatok emlékezni arra, hogy miért nem kellettetek az exeteknek?

Figyelt kérdés
Természetesen, ha már egy boldog párkapcsolatban vagytok.

2019. febr. 3. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Persze. A barátnőim én dobtam, amikor mindnél kibukott, hogy más sráccal is elkezdtek túl közelien beszélgetni. Mindig helyesebb srácok voltak. Utólag mind utánam sírt.
2019. febr. 3. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, néha. És így visszanézve egyre jobban tudatosul bennem, hogy a legjobb amit tehetett velem, hogy elhagyott. Mert nem én voltam a hibás, most már látom, irreális követelményeknek akartam/kellett megfelelenem amiből ő a tizedét sem nyújtotta. Természetesnek vette, hogy én igyekszem, én teperek ő pedig csak elfogad az igyekvésemet de esze agában nincs tenni értünk.
2019. febr. 3. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen. Ő volt az okosabb. Időben kiszállt egy halálra ítélt kapcsolatból.

Nem tudom ő mit érzett utána, én három évig nem tudtam túllépni.

2019. febr. 3. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Vajon mennyire lehet szomorú és megkeseredett élete annak a néhány embernek, aki lepontozta az #1-es válaszom? :D
2019. febr. 4. 03:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt csak a sok törtető, feminista rihbanc pontozta le. Rá se ránts öregem.
2019. febr. 7. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!