Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan valaki az életedben, akiről tudod, hogy mindig emlékezni fogsz rá, mert annyira megfogott benne valami?
Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 06:23
3/16 anonim válasza:
Igen. Az a baj, hogy nagyon érzelmes és ragaszkodó vagyok, szóval több ilyen ember is van.
4/16 anonim válasza:
Igen van, pedig nagyon nem akarom hogy így legyen.
6/16 anonim válasza:
Van, de remélem, összejövünk. Nagyon különleges ember.
7/16 anonim válasza:
Sajnos van, pedig már nem érdemli meg azt sem, hgy gondoljak rá..
8/16 anonim válasza:
Tele van olyanokkal akikre én mindig emlekezni fogok es akik engem le se sz.rnak.
9/16 anonim válasza:
igen van. Már kb 4 éve hogy szakítottunk, de nincs nap hogy nem jut eszembe.
10/16 anonim válasza:
Van olyan, két ember is, de egyik sem olyan, hogy foglalkozna más érzéseivel.
Viszont én tehetek róla,de nagyon emocionális vagyok. És maradok is.
A 8-as válaszoló által írt helyzet a leggyakoribb az életben,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!