Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Legyek türelmes vagy engedjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek türelmes vagy engedjem el (laza kapcsolat)?

Figyelt kérdés

Májusban ismertem meg egy haveromon keresztül, majd beszélgettünk neten, aztán találkoztunk is kettesben. Az első randi nagyon jó volt, a másodikon filmeztünk volt csók is, aztán kézen fogva sétáltunk. Nekem egyértelmű volt, hogy együtt vagyunk, de hamar kiderült, hogy neki más elképzelései vannak, azt mondta most nem vágyik komoly kapcsolatra, de mivel van köztünk kémia lehet ebből valami. Úgy voltam vele, hogy mivel jól érzem magam vele miért ne? Közben ismerkedtem másokkal is, de egyre jobban úgy éreztem, hogy nála jobbat nem találok. Szexre aránylag soká, csak augusztus elején került sor, de az is baromi jó volt. Az utóbbi időben nagyon olyan volt, mintha együtt lennénk mivel kb.az összes szabadidőnket együtt töltjük, sokat beszélgetünk, szexelünk, ismerem a családját, ő is az enyémet stb. Tegnap összeszedtem magam és elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok belé és komolyan együtt akarok lenni vele, ő mit akar? Erre annyit válaszolt, hogy "Téged", aztán megcsókolt. Nála is aludtam, majd reggel kérdeztem, hogy akkor most már a barátnőm? Azt mondta nagyon sajnálja, ha ezért elveszít, de ő továbbra is csak laza kapcsolatot akar, nem akar szerelmes lenni belém, mert túl más a személyiségünk. Ezt nem igazán értem, mert simán átbeszélgetünk egész éjszakákat is, szóval annyi különbözőek csak nem lehetünk. Nem tudom, hogy mit csináljak, mert sokszor úgy vagyok vele, hogy a semminél az is jobb, ami most van, mivel volt amikor nem beszéltünk emiatt napokig és azt nehezen viseltem, de közben úgy tűnik hiába várom nem akar változni benne a dolog, pedig egyértelműen látszik, hogy ő is kötődik hozzám. Közben meg, ha nem változik semmi akkor előbb utóbb megismer valakit, akivel lelép és baszhatom.

Ti ilyen esetben élveznétek ameddig tart a dolog, hisz mással most egyikőnk se akar együtt lenni jelenleg vagy, ha ennyire nem egyezik a jövőképünk akkor jobb hagyni? Bár, a hagyni dolog kicsit nehézkes, mert többször is próbáltam már, de nem bírom sokáig nélküle, amikor meg azt hittem bírom akkor ő keresett.

23/F

2021. aug. 19. 13:08
 1/10 anonim ***** válasza:
72%

Jézus ereje !

Amikor olvastam ez elejèt azt hittem nő írta

Nem akarok közeledni ( kivételesen ) bocsi

2021. aug. 19. 13:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Aki nem akar ténylegesen kapcsolatot az már a legelején korrekten közli a dolgot! Szóval akar ő kapcsolatot, csak tőled nem. Ő elmondta, hogy nem akar tőled többet, hidd el az úgy is van. Mivel te már most odáig vagy érte, jobb lenne ezt lezárni, mert hosszabbtávon ez csak rosszabb lesz.
2021. aug. 19. 13:45
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem eléggé személyiségzavaros a csaj. Azok szoktak játszani más érzéseivel, akik nem teljesen komplettek. Meg merem kockáztatni, hogy nárcisztikus.
2021. aug. 19. 13:59
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

közeledni = kötekedni ( megöl ez az autocomplete 🤕)

2021. aug. 19. 14:10
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

nézz a szemébe és mondd a következőt neki:

Ilyen olcsón adod magad?

erre ő zavarba jön és visszakérdez, miért mondod ezt.

erre te mondd:

Nézd, én szerelmes vagyok beléd, tehát vannak feléd érzéseim ezért vagyok veled. De ha te semmit nem érzel hogyan tudsz megcsókolni, szexelni velem? Miért adod magad olcsón? Mindegy ki csókol szájon, ki használja a tested?

ezen megsértődik, de legalább felnyitod a szemét.

csak szórakozik veled, igazi ribizli.

dobd ki! ennyit tehetsz, mert ebből normális kapcsolat úgysem lesz, és már így is baszhatod.

2021. aug. 19. 14:30
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

#5 Lany korrekten kozli, hogy nem akar kapcsolatot de szex lehet köztük, a fiu ebbe onkent belemegy, kesobb szerelmes lesz bele de a lany oszinten elmondja h o nem erez igy, de ha akarja, laza kapcsolat a maradhat, a fiu meg vele marad mert nem tudja mit akar = a lany ribizli

OkeXDD

2021. aug. 19. 14:53
 7/10 anonim ***** válasza:

#1 wok

Normál hetero férfi-nő kapcsolatnàl azt mondanàm erre, hogy nem elèg jó a nő a fèrfinak 😁

2021. aug. 19. 14:59
 8/10 anonim ***** válasza:
15%

igen, ribizli

mindenki az, aki érzelmek nélkül dug

annyi a különbség, h. nem kap érte zsét.

és ha vki kicsit okosabb, mint ahogy te nem vagy az, sem a lány, de a kérdező sem, tudhatnátok, h. az ún. laza kapcsok legnagyobb veszélye, h. az ember vásárra viszi a bőrét, mert őszintén belezúghat, és akkor sérülhet, szenvedhet, kiszolgáltathatja magát, ha szerelmet vall, de pofára esik.

summa summarum: sosem támogattam a szív nélkül baszásokat, plusz eü. kockázata is jelentős, ha vki bárkivel összefekszik... hát, AIDS-tesztre mindenképp menj el..

2021. aug. 19. 15:01
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
Azért ne említsünk már egy lapon olyan nőt, akinek van egy állandó szexkapcsolata, egy olyannal, akinek hetente új pasija van!
2021. aug. 19. 15:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Jobban jársz, ha nem lovalod bele magad, szerintem.
2021. aug. 20. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!