Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjem a barátomnak, hogy vásároljon nekem?
Figyelt kérdés
A barátommal fél éve vagyunk együtt. Ő 22 éves (még tanuló, idén végez a szakmájával), én 15 éves vagyok. El akar menni vásárolni. De attól tartok majd az lesz, hogy ő akarja fizetni a dolgaimat. Meg engedjem neki, vagy ne?2014. febr. 23. 20:42
1/7 anonim válasza:
Fél éves kapcsolat után neked nem fér bele, hogy vegyen neked valamit?
Gondolom, nem budai villát venne...
2/7 anonim válasza:
ragaszkodj hozzá,hogy a sajátjaidat te fizesd
ha kaja akkor ne ragaszkodj,de ajánld fel
3/7 anonim válasza:
Miért ne engedhetnéd?
Miért lenne ez baj neked?
5/7 anonim válasza:
Fél év után neked nem fér bele, hogy a barátod meghívjon mondjuk egy gyrosra?
Egy kapcsolat nem arról szól, hogy ha ő ad neked három forintot, akkor neked is annyit kell adnod, és ha csak kettőt adsz, akkor borul az egyensúly, ő megharagszik, és világvége.
6/7 A kérdező kommentje:
nem ételről van szó... ruhákról ilyenekről. nem akarok hogy azt higyje, hogy kihasználjon.
2014. febr. 25. 21:06
7/7 A kérdező kommentje:
*kihasználom
2014. febr. 25. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!