Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg barátomnak azt, hogy túl "nyálas úgy, hogy ne sértődjön meg?
Figyelt kérdés
Szeretem a barátomat, de annyira túlzásba viszi ezt a romantikázást. Egy bizonyos mértékig örülök,de van amikor már annyira ....nyálas...Hogy mondjam meg, hogy kicsit fékezze magát úgy, hogy ne bántsam meg vele?2014. febr. 21. 23:44
1/11 anonim válasza:
Nyugodtan mondd meg neki oszinten. Nem hinnem hogy ezen meg kene sertodnie.
3/11 anonim válasza:
egy példát írj,hogy mi neked a "nyálas"
4/11 anonim válasza:
A példa tényleg jó volna. A nyálas is ugyanúgy relatív..
5/11 anonim válasza:
Ha neked túl "nyálas" akkor ne rabold az idejét, add oda másnak, aki örülne neki, te meg keress egy b**nkót magadnak. Beledöglik, hogy megfeleljen neked, te meg így viszonzod? Utána meg jön az új kérdés: Miért ilyen b. velem?
6/11 Zakathol válasza:
Nem kell példa, mivel ebben az esetben a nyálasság a kérdező szempontjából egyáltalán nem relatív. Ha őt zavarja, akkor az túl nyálas. kész.
Kérdező: Ahogy a leírásban tetted.
8/11 anonim válasza:
Mond meg a szemebe : LEGY AMR FERFI! HOL VAN A TOKOD TE YGEREK.DUGJ meg rendesen mert arra vagyok!!!
9/11 Moszuke válasza:
nekem az exem valami nyálas szituban ezt mondta:
"jajj az én kis nyáladzó ifjúkám" és akkor megbeszéltük, hogy na most mi van?:D de jókat nevettünk azon amit kitalált.. ez a szóösszetétel..:)
és humorral indítani egy ilyen kényes témát az egész jó stratégia.
10/11 anonim válasza:
#8 Igazad lehet, de olvasd már el amit leírsz, mielőtt elküldöd. Ha az általad írt szöveget el tudja mondani, akkor nem semmi nyelve van a csajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!