Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnak azt hazudtam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak azt hazudtam, hogy anyámmal összevesztünk, ezért nem találkozhattunk. (igazából nem volt kedvem) Holnapután viszont találkozunk. Mit mondjak neki miért vesztem össze anyámmal?

Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 17:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Semmi,ne hazudozz tovább.Magadat is becsapod,meg őt is.
2014. febr. 23. 17:20
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

inkább azt mond meg neki hogy nem szereted és szakítsatok

ne hülyítsd azt a gyereket,jobbat érdemel nálad

2014. febr. 23. 17:21
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Milyen idilli és stabil kapcsolat lehet, ha találkozni sincs kedved vele és inkább hazugságvárat építesz...
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondd azt neki, hogy pont azért vesztél vele össze mert találkozni akartatok.

Így a 2 hazugság fedi egymást, még Columbo sem deríthetné ki az igazságot.

Biztos nagyon szeretheted a barátod, ha nincs kedved találkozni vele és meg hazudozol is de ti tudjátok... :)

5/10 A kérdező kommentje:
rosszul fogalmaztam azért nem találkoztam vele,mert hulla fáradt vagyok a sok tanulnivaló miatt és nem érzem magam csúcsformában.Kb.szabad tízpercemet nem volt kedvem vagy inkább erőm vele tölteni.
2014. febr. 23. 17:25
 6/10 anonim ***** válasza:
és miért nem inkább ezt mondtad, az igazságot? nem lett volna egyszerűbb mint kamuzni?
2014. febr. 23. 17:28
 7/10 A kérdező kommentje:
de így utólag már minden egyszerű,szégyenlem,mert én állandóan tanulok
2014. febr. 23. 17:30
 8/10 anonim ***** válasza:

ezt jól megszívtad:D

most már hazug maradsz,mert ha nem mondod el neki és kitalálsz valamit,aztán ő esetleg rákérdez anyukádnál akkor kiderül:D

mond el neki hogy fáradt voltál,ennyi

hülye p*icsa!

2014. febr. 23. 17:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát nem vagy semmi. Vagy valld be neki, bár ebben az esetben tuti hogy rosszul fog esni neki hogy 1. képes voltál a szemébe hazudni, 2. inkább hazudtál csak hogy ne kelljen vele találkoznod, 3. annyira nem bízol meg benne hogy igazat mondj (ha nem így lenne akkor eleve nem is hazudtál volna).

Vagy mond azt hogy összevesztél anyuddal valami kis hülyeségen (rendetlen szoba, rossz jegy, akármi) és annyira lefárasztott a veszekedés hogy nem akartad ráragasztani. DE többet ne hazudj ha nem akarod rövid időn belül elveszteni a bizalmát és kirúgatni magad.

2014. febr. 23. 17:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Hogy ez a gyk a gáncsnélküli lovagok gyülekezete...

Itt mindenki olyan tökéletes - kivéve persze a kérdezőt.

2014. febr. 24. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!