Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnál, ha a szerelmed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha a szerelmed még egyetemre járna, és a hétvége is ezzel telne?

Figyelt kérdés

Már van egy diplomája, de akar még egyet (levelezőn), tehát hétvégén is tanulni fog vagy egyetemen lesz.

Hétközben dolgozik.

Nagyon sokat olvas, tanul mindig (pl. most franciául, pedig már jól tud németül és angolul), ez a mi közös szabadidőnkből megy el.

2021. aug. 15. 14:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#6 minden hétvégén egy tőlünk 350 km-re lévő campuson lesz, tehát effektíve ott is alszik, és péntek-vasárnap kilőve.
2021. aug. 15. 15:00
 12/17 Noren1989 ***** válasza:
50%
A lényeg, h hazajàrjon hozzàd aludni, màs nem szàmít 🤫😚
2021. aug. 15. 15:04
 13/17 anonim ***** válasza:
65%
Én orvostanhallgató vagyok. Külön lakunk a párommal. Sajnos sokszor nem tudja elfogadni , hogy nekem nincs annyi időm rá. Ő több időt szeretne velem tölteni . Többször már felvetettem azt, hogy menjünk szét békében. Ő ezt nem akarja, és csak azt hajtogatja, hogy nekem miért kell akkor kapcsolat, ha csak ennyi időm van rá . Biztos van olyan, akinek kevesebb együtt töltött idő is elég egy kapcsolatban.
2021. aug. 15. 15:27
 14/17 anonim ***** válasza:
85%

Nem azt mondom, hogy kivágnám, ha ezért hisztizne valaki, de igazából de. Hasonló helyzetben ugyanis voltam/vagyok és úgy gondolom, hogy nekem sem az a kedvenc elfoglaltságom, hogy nincs semmi életem, mert épp azért dolgozok, hogy ne utáljam magam az életem hátralevő részében. Nekem sem szórakozás főállás után nekiállni tanulni, aztán elmenni még edzeni is, de inkább 3-5 év így, mint 30-50 év úgy, hogy pillanatnyi könnyebbségek miatt maradok abban a fosban, amiben előtte. Sőt, még a párom is rábeszéltem arra a képzésre, amit szeretett volna, csak a munka miatt feledésbe merült. Ezért is vagyunk egy pár, hogy segítsünk a másiknak azzá válni, ami szeretne lenni és támogassuk hátráltatás helyett.

Erre nekünk az volt a megoldásunk, hogy amit tudunk együtt csinálni, azt együtt csináljuk. Közösen főzünk, közösen járunk edzeni, közösen csináljuk a ház körüli munkákat, együtt eszünk stb. Tudunk közben beszélgetni és ha esetleg tanulnék is, mikor épp ott van, akkor is egymás mellett vagyunk. Ő játszik, én meg kódolok, ki a francot érdekel, tudunk egymáshoz szólni legalább.

Azt kellene megérteni, hogy az, hogy ő tanul vagy egyáltalán azt csinálja, ami boldoggá teszi és amitől ő ő marad, hosszú távon neked is jobban megéri és a kapcsolatnak is jót tesz. Ha feladná magát érted, akkor meg az lenne a nyafi tárgya. Ha olyan melót végezne tartósan, amit utál és ez rányomná a bélyegét az egész napjára, akkor meg az lenne a baj. Ha abba kellene hagynia azokat a dolgokat, amiket akkor csinált, mikor beleszerettél, akkor megszűnne az az ember lenni, akibe beleszerettél. Remélem, így érthető, hogy mit jelent valaki mellett igazi társnak lenni.

2021. aug. 15. 15:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Tanulj te is valamit.
2021. aug. 15. 16:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Utálom, hogy ez van. Ha kapós lennék a piacon, már lehet szakítottam volna.
2021. aug. 15. 17:23
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
(Ja bocsi,az én párom tanítónak készül, ami oké, hogy szép szakma, csak ambíciómentes. Én ambíciózus párt szerettem.volna 🙁
2021. aug. 15. 17:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!