Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a szerelmed még egyetemre járna, és a hétvége is ezzel telne?
Már van egy diplomája, de akar még egyet (levelezőn), tehát hétvégén is tanulni fog vagy egyetemen lesz.
Hétközben dolgozik.
Nagyon sokat olvas, tanul mindig (pl. most franciául, pedig már jól tud németül és angolul), ez a mi közös szabadidőnkből megy el.
Ő többre vágyik mint te, vagy megdzokod és elfogadod majd kitartasz amíg megjön a tanulás jutalma, vagy szakíts vele és keress olyat akinek több szabadideje van.
Amúgy munka, tanulás mellett is lehet találkozni, értékesebb is lesz az a szabadidő amit egymással töltetek.
Mivel a szerelmem és vele tervezek, örülnék neki és próbálnám támogatni ahogy tőlem telik, hiszen a jövőnkbe fektet és magát fejleszti.
Én örülnék neki, ha mellettem teljesedhetne ki.
#4 Írtam valahol, hogy nálam lakik és eltartom. Közös lakásban élünk, és van saját keresete. Mondtam, hogy dolgozik.
#7 Amúgy minden oké, van minőségi közös idő, de ősztől kevesebb lesz.
#8 Diplomás vagyok én is.
#4 Írtam valahol, hogy nálam lakik és eltartom?!
(kérdőjel-felkiáltójel)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!