Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb férfi (45-50 éves) felnőtt gyermekkel már nagy eséllyel nem akar gyereket ? Vagy mit gondoltok ezen téma kapcsán ?
Figyelt kérdés
2021. aug. 1. 20:59
1/12 anonim válasza:
Általánosságban véve nem, már felnevelt x gyereket, nem feltétlenül akar 50 körül belevágni az ember ebbe.
Kivételek persze vannak.
2/12 A kérdező kommentje:
Egy gyereke van , egy félresikerült házasságból ( nem én mondtam , az ő szavai). Felnőtt 25 éves lánya van....
2021. aug. 1. 21:09
3/12 anonim válasza:
valószínűleg nem, de azért van kivétel
4/12 anonim válasza:
Annyi idősen már vaktölténnyel lövöldöznek.
5/12 A kérdező kommentje:
4 Azért ez nem feltétlenül igaz..
2021. aug. 1. 21:12
6/12 anonim válasza:
Minek? Járókerettel akar diplomaosztóra menni?
7/12 A kérdező kommentje:
6 Lehet innen is nézni, de lehet onnan is , hogy biztosabb háttérrel tudja felnevelni, mint aki pl friss diplomás és nincs lakása...
2021. aug. 1. 21:41
8/12 anonim válasza:
Nagyon ritkán,de előfordul,hogy férfi gyereket csinál a párjának a párja a lánya lehet 25-30-33-35 éves. ha nő van 40-44-45 éves-58 éves nincs gyerek26/F
9/12 anonim válasza:
Azért a friss diplomás 23-24 éves és az 50 éves között még van 25 év, amikor gyereket tud vállalni. A férjem csak 43 éves, és van már egy kamasz fia, és esze ágában sem lenne már gyereket vállalni. Az én lányom is kamasz, pár év és kirepülnek, utána már szabadabban utazgathatunk, költözhetünk.
10/12 A kérdező kommentje:
9 Persze van közte átmenet, de ha az élet másképp hozza? Több válaszra számítottam, Nah meglátjuk mi lesz belőle.
2021. aug. 2. 03:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!