Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a lenézés mindenkitől amiért 22 évvel idősebb a párom? Most ez annyira bűn lenne?
Szerintem ez azokból a - valóban létező - esetekből táplálkozik amikor ilyen korkülönbség esetén a nő motivációja a pénz - rosszabb esetben apakomplexus - férfi oldalról pedig az, hogy "há' kúrhasson fincsi friss csajt" a pénzéért cserébe.
És ez a társadalom nagyrészénél eléri azt a szintet amit már nem néznek jó szemmel.
A pár kivétel eset szívja meg, de akkor meg elégséges csak a közeli ismerősök véleményére adni.
Nem hiszem, hogy lenézés, csak ők látják azt amit te nem a szerelemtől. Az élet sajnos véges, és lehet még 10-15 évetek, aztán már inkább csak ápolgathatod.
Nem tudom van-e gyerek, de ha most szeretnétek és össze is jön, akkor azt egyedül kell felnevelned.
Tudom miről beszélek, mert nekem is lehetne egy 20 évvel fiatalabb barátnőm, de pont a fentiek miatt nem szeretnék vele kiszúrni.
Mert nem normális. Az apád lehetne. Nektek jó.. igen, most per pillanat. 10 év múlva is jó lesz?
Persze lehet ti lesztek az álompár, a kivétel,aki erősíti a szabályt. Bár erre azért fogadni nem mernék.
És ez szerinted meddig lesz jó neked?
Az megvan, hogy kb negyed évszázadot jarhatsz dolgozni egy nyugdíjas papa mellől miközben apolnod is kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!