Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi ez a lenézés mindenkitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a lenézés mindenkitől amiért 22 évvel idősebb a párom? Most ez annyira bűn lenne?

Figyelt kérdés
Vagy mi bajuk van?
2021. jún. 27. 11:08
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2021. jún. 27. 11:11
 2/38 A kérdező kommentje:
30 éves nő vagyok , párom ő a férfi aki 52. Bocsi kimaradt a kérdésből a nemek.
2021. jún. 27. 11:13
 3/38 anonim ***** válasza:
82%
22 év korkülönbség elég nagy. Ismerek egy lányt, és közte és a barátja között 15 év van. A lány 16 éves. Ez szerintem így elég durva. Bár te nem írtad hány éves vagy.
2021. jún. 27. 11:15
 4/38 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ez azokból a - valóban létező - esetekből táplálkozik amikor ilyen korkülönbség esetén a nő motivációja a pénz - rosszabb esetben apakomplexus - férfi oldalról pedig az, hogy "há' kúrhasson fincsi friss csajt" a pénzéért cserébe.

És ez a társadalom nagyrészénél eléri azt a szintet amit már nem néznek jó szemmel.

A pár kivétel eset szívja meg, de akkor meg elégséges csak a közeli ismerősök véleményére adni.

2021. jún. 27. 11:20
 5/38 anonim ***** válasza:
92%

Nem hiszem, hogy lenézés, csak ők látják azt amit te nem a szerelemtől. Az élet sajnos véges, és lehet még 10-15 évetek, aztán már inkább csak ápolgathatod.

Nem tudom van-e gyerek, de ha most szeretnétek és össze is jön, akkor azt egyedül kell felnevelned.

Tudom miről beszélek, mert nekem is lehetne egy 20 évvel fiatalabb barátnőm, de pont a fentiek miatt nem szeretnék vele kiszúrni.

2021. jún. 27. 11:25
 6/38 A kérdező kommentje:
4 Nem a pénz miatt, sőt szinte jobban állok anyagilag, mivel ő a válással anyagilag elég rosszul járt. De Apakomplexus fura lenne eddig velem korú párjaim voltak, vagy pár évvel idősebb.
2021. jún. 27. 11:25
 7/38 A kérdező kommentje:
5. Ha nekünk jó együtt az nem kiszúrás senkivel sem. Neki van egy felnőtt lánya, gyereket nem tervezünk.
2021. jún. 27. 11:26
 8/38 anonim ***** válasza:
14%
A mai társadalom inkább már elfogadób e téren is, a régiek viszonyt nyafognak a"keresztényi" értékrendek miatt.
2021. jún. 27. 11:28
 9/38 anonim ***** válasza:
53%

Mert nem normális. Az apád lehetne. Nektek jó.. igen, most per pillanat. 10 év múlva is jó lesz?

Persze lehet ti lesztek az álompár, a kivétel,aki erősíti a szabályt. Bár erre azért fogadni nem mernék.

2021. jún. 27. 11:32
 10/38 anonim ***** válasza:
77%

És ez szerinted meddig lesz jó neked?

Az megvan, hogy kb negyed évszázadot jarhatsz dolgozni egy nyugdíjas papa mellől miközben apolnod is kell?

2021. jún. 27. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!