Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is idegesít, amikor egy sokkal idősebb férfi udvarol nektek?
Engem már baromira irritálnak pedig még csak 22 vagyok és azt vettem észre, hogy minél idősebb a férfi, annál merészebben érdeklődik, tesz utalásokat, mégha párod is van.
Már bocsánat, de nincs szükségem sugar daddyre, se szeretőre. Nem vagyok a korhatáros szerelem híve. Nem jönnék össze olyannal, aki a nagyapám vagy az apám lehetne...
Baromira idegesítő főleg, hogyha hátrányom van belőle. Mondjuk pl. hatalmi pozícióban van és ha visszautasítja a nő utána szándékosan kitol vele meg élvezi, hogy utasításokat ad neki.
Ráadásul pofátlanul udvarolnak (nyíltan), direkt kínos helyzetbe hoznak mások előtt. Olyankor legszívesebben láthatatlan lennék, égő, cringe.
Persze, ha nem vagyok vevő rájuk utána elkezdenek bunkózni. Tipikus férfi egó.
A legjobbat le se írtam, amikor az anyagi javakkal dicsekednek. Onnan lehet tudni, hogy a férfinak bejön a nő, ha felhozza a gépjármű, ingatlan témát, hogy neki van egzisztenciája.
Sajnos pont az a baj, hogy az idősebbek a bevállalósabbak, a fiatalabbak meg nem, akik azért szerintem vonzóbbak, mint a koporsó felé közelebb álló taták. Bocsánat, ha esetleg az utóbbi mondattal megbántok valakit.
Mindegy majd idővel könnyebb lesz kezelnem a szituációkat. Mert pl. most azt csinálom, hogy kerülöm őket, amennyire csak tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!