Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfigyeltem, hogy egy csomó amcsi filmben a középkorú (50-60+) férfi akciószínész sztároknak szerep szerint huszonéves, gyönyörű nőik vannak. Idegesít, mert nem realisztikus. Ilyen nők lenyúlhatnák a legjobb korabeli palikat, minek 20 évvel idősebb?
Jelentettem is a legostobább válaszolót, aki kicsit sem értelmezte a kérdést.
Amúgy miért is asszociáltatok férfi kerdezőre? Egyértelműen női szemszögből van
Gyere ide Budára, a Hűvösvölgybe! SOK ilyen párt fogsz látni.
Tudod a minőségi puncihoz tapasztalat és pénz kell. És ez nincs a fiatal kölyköknek.
Oké...megdugja a srác egy Welhello koncert után, meg járogatnak pár hétig, de komoly, hosszú, rendes kapcsolatra kevés. Ahogy mondani szoktam: "A kockás hastól nem kocsid."
De a kérdésben filmekről írtál és ott azért nem gyakori jelenség ez. Richard Gere párja Susan Sarandon volt a Shell we dance-ben, az idős Indiana Jones pedig összejött a fiatalkori szerelmével, Marionnal az Elveszett frigyládából, tehát koruknak megfelelő happy endjük volt.
Élőben....az más. Ott is össze vissza házasodnak idősebb nőknek is van fiatalabb párjuk, mint Demi Moore, Madonna stb. Bocs ha maradiak az információim de nem olvasok bulvár szemetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!