Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfigyeltem, hogy egy csomó amcsi filmben a középkorú (50-60+) férfi akciószínész sztároknak szerep szerint huszonéves, gyönyörű nőik vannak. Idegesít, mert nem realisztikus. Ilyen nők lenyúlhatnák a legjobb korabeli palikat, minek 20 évvel idősebb?
Kedves 24 éves lány!
Elárulom az élet két nagy titkát, amikről eddig nem tudtál. Fel vagy készülve rá?
1. A filmek nem igazak. Tudom, ez fájdalmasan érinthet téged, de hát a te korodban ezt már illene elviselni. Fogd fel a jó oldalát: szerencsére csak művért látsz a filmekben, és valójában nem hal meg senki bennük. Az se, akik lelőnek. Vaktöltényt használnak, tudod.
2. Nem muszáj a filmeket megnézni. Nem kell pénzt kiadni mozijegyre, és a tévékészüléket sem kell okvetlenül bekapcsolni. A te mimóza lelked nem is bírja némelyik filmet, mint magad írod. Ne kockáztass! Nézz Lolka i Bolkát. Kisvakond? Teletubbies? Frakk, a macskák réme? Á, nem, még megijednél, hogy megharap a rajzfilmkutya.
Nem csak filmeken,hanem a való életben is.Lehet neked nem realisztikus,de másoknak igen!Jack Nicholson a világ egyik legvonzóbb férfija ,megszámlálhatatlan fiatal nőt döntött meg.A kopasz,cseppet sem ideális külsejő pasas egyszerűen tarolt.Még öregebb korában is.Sármja,személyisége kenterbe verte a nála fiatalabb versenytársakat is.
Ellenálhatatlan kisugárzása volt/van a pasasnak.És nyilván számított,hogy híres.Viszont azon túl is volt/van benne valami,ami a többiekben nem volt meg.Legutóbb simán,viccesen flörtölt Jennifer Lawrence vel egy sajtótájékoztatón.Nézd meg azt a szitut,és rájössz,hogy miről beszélek.
"Mint példáulra válaszolok. Jason Statham 53 és ázsiai nője a Megben 27... Ez amit utoljára láttam. 1000 és 1 ilyen felállás van."
Jason Statham a MEG-ben nyilván nem egy 53-as férfit alakít!
Amúgy meg kuva sza.r példát hoztál, mert Statham 53 éves, és a VALÓSÁGBAN is egy 33 éves gyönyörű modell felesége van.
"Idegesít, mert nem realisztikus."
Komolyan? Valami nem realiszitikus egy filmben? Döbbenet!
De gondolom az ilyen hiperűrurások, meg hogy egy pisztolyból 200-at lőnek tárcsere nélkül, vagy hogy mindig 1 mp-cel a robbanás előtt inaktiválják a bombát, stb... az nem idegesít! :DD
Kérdező úgy 24 éves lány, mint én egy grönlandi fóka.
Megint az a hülyegyerek, aki ki akarja írtani a fél emberiséget, mert neki nem lehet nője...
De teszem azt, ha 24 éves lány vagy, mit érdekel téged, ki kivel akar összejönni?
Ha zaklatnak a papák, azt mondod nem. Ha apafóbiád van, kezeltesd.
"Tudod a minőségi puncihoz tapasztalat és pénz kell. És ez nincs a fiatal kölyköknek."
Te amúgy troll vagy, vagy értelmi fogyatékos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!