Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok titeket idegesít ha a csajotok nagyon erős (meg tud verni egy nála 8ével idősebb fiút)?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 00:29
1/36 anonim válasza:
Nem mivel sose jönnék össze egy bodybuilder-es nővel
2/36 A kérdező kommentje:
Nem teljesen normálisan néz ki!Vékony magas és nincsenek hatalmas bicepszei mint a srácoknak,csak meg tud verni valakit.
2013. ápr. 6. 00:32
3/36 anonim válasza:
1ső válasznak nem sok értelme.. a testépítők nem verekednek, állóképességük a legtöbbjüknek elég alacsony a nagy izomtömeg miatt
4/36 anonim válasza:
#3: Meg lassúak, első ütésük erős, de onnantól 3x körberöhögöd, mire megmozdul :)
Amúgy pedig NEM zavar, mert nem verekszünk a barátnőnkel :)
5/36 anonim válasza:
Nem zavarna.
A krav magások is megvernek egy 100 kilós pasit is,mégis vannak kistermetű lányok is.
6/36 anonim válasza:
naigen.. a testépítők a fizikumra mennek, nem verekedésre ezt kár is tovább ragozni
egyébként meg egy normális férfit nem tud megverni egy nő szerintem!
7/36 A kérdező kommentje:
köszi
Utolsó!Óhhh dehogynem én sza*rávertem egy teljesen normális srácot
2013. ápr. 6. 00:39
8/36 anonim válasza:
#7: És mi volt az okod rá? Ok --> Okozat
9/36 anonim válasza:
büszke lehetsz magadra, intelligencia meglátszik.
10/36 A kérdező kommentje:
Hát a 7 éves húgomat basztatta és én kiakadok,hogyha a nagy a picit bántja úgyhogy levertem
2013. ápr. 6. 00:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!