Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell bókoni a csajoknak, hogy ne legyen ilyestő, nyomulós? 2 évvel idősebb csajról van szó
Tudod mi állna jól neked? A farkam...
Ez szerintem így korrekt és egyértelmű
Én teljesen normálisan beszélgettem a barátnőmmel amikor elsőnek találkoztam vele, és 2 évvel idősebb.
ha magad adod és az tetszik neki akkor nincs semmi gond. Egy 30as lánynak ugyanúgy kell bókolni mint egy 20asnak. Az már más, hogy gyereknek néz e vagy sem.
én 15vagyok ő17
még nem volt barátnőm,de már tőbb csajnál is probálkoztam de sikertelenül,,,,ezért irtam ki a kérdést mert most nem akarom elrontani.........
A lényeg az, hogy egy kicsit szólj be neki, miközben bókolsz... ezzel elveszed mindkettő élét egy kicsit...
Bár a kérdés, hogy minek akarsz bókolni és beállni a sorba a többi pasi közé, aki bókolni akar neki?
Gondolj bele: bókolsz a csajnak...
Hányan bókolnak még rajtad kívül? Valószínűleg sokan...
A barátod következő tanácsa valószínűleg az lesz, hogy akkor nyűgözd le valamivel... ez is az előző kategória...
Hogyan udvarolj neki?
Röviden: legyen olyan vonzó az életed, hogy a csaj részese akarjon lenni... demonstrálj olyan értékeket, amik számodra és számára egyaránt fontosak, ha lehet, mindezt indirekten (pl. ne magad dicsérd, hanem valaki téged...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!