Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak miért mindig az olyan pasi jön be aki le se szarja őket és minimum 2 évvel idősebb?
több lány barátom is van és teljesen oda vannak az idősebb pasikért és nekem panaszkodnak h a pasi igy meg ugy szarja le őket...de ők még is halálosan oda vannak ezekért a pasikért..
persze vannak más lányok is:) meg kedvesebb pasik is :D csak mostanában ezzel panaszkodnak nekem a csajok
ez nem így van......a kakiszexet kedvelő csajok csakis olyan barátot keresnek, aki jó erősen lesz@rja őket
!!
jaj már megint ez a kedves,aranyosdi duma hogy lese szarják.. :D
Hát itt az a probléma hogy semmi önbizalmad, dumád, kiállásod sincs! ( valószínű.. :D )
Szóval kapd össze magad, vagy olyan csajoknál próbálkozz akikkel, egy "szinten" vagy és akkor nem lesz rinya ;)
16/L
előző és azért az idősebb pasikat szeretik mert a lányok hamarabb érnek mint a fiuk. :D
és azért áradoznak még utána azután is hogy elszarják mert ameddig elérhetetlen addig ellenálhatatlan...
Általában amúgy azok a pasik mondják , hogy az olyan fiúkra, hogy le sem sz@rják őket, akik határozottak és tudják mit akarnak, pedig amúgy lehet, hogy valójában le sem szvrják a lányokat csak ők így veszik észre. És akkor jön a rinya, hogy 'a normális lányok is a ROSSZFiúkat szeretik.' Pedig nem, csak van bennük határozottság ami leveszi őket a lábukról. Akik meg rinyálnak, azok meg forrnak a levükben, hogy jajj őket miért nem veszik észre, na miért nem? Mert nincs önbizalom.
És akiket ti "rosszfiúknak" tituláltok pusztán a külsejük miatt, vagy esetleg a határozottságuk miatt azok valószínűleg le sem sz@rják a nőket...Mert igen van ilyen is!:) és akkor a nők lesznek a rib@ncok.
ugye ez így működik.
Persze az nincs kizárva, hogy vannak pasik akik csak tényleg kihasználják- aki ezt hagyja az hüly.e tényleg. De a fentebb leírt példa szerintem gyakoribb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!