Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak számít az hogy néz ki egy pasi?
Szia!
Hát figyelj, egy lánynak minden vágya (de nem mindenkinek) hogy egy pasi kedves legyen, ne bunkózzon és ne legyen paraszt!Ha egy hűséges, aranyos... megértő fiú vagy akkor nem lesz gondod a csajokkal! Ne legyél undorító... úgy értve, ne böfögj ne hangoskodj! mert ez általában visszataszító! a Kinézet meg nem számít annyira, attól függ ki mit szeret! Fekete Haj -kék szem, vagy barna haj -barna szem, vagy szőke, és zöld szem... tök mind! de azért a jóképű pasiknak több esélyük van:)
szerintem fontos a külső.. nem mindegy hogy egy betyárbajszos mackónadrágos akar velem valamit.. vagy egy helyes fiú.. ;)
Nálam számít, normális ruhákba járjon, ne legyen büdös, ápoltság!, és kicsit ki is lehet dolgozva a teste.. de ne annyira hogy már ilyen bikagádzsonak tűnjön.. :) és legyen vicces, és jó fej, és ne legyen túlságosan féltékeny!!!
tapasztalataim szerint nem, mármint én fiú vagyok és a tapasztalatot úgy értem, hogy nálam is sokszor előfordult, hogy a lány nem annyira jött be aztán megismertem és hirtelen megszépült aztán már az adott hölgyet láttam a legvonzóbb, legszebb csajnak minden lány között.
Feltételezem ez a lányoknál is előfordulhat.
Számít hát, pont úgy mint nekünk. Csak letagadják, mert nem mondják ki nyíltan amit gondolnak. Amiket a belső stb ről mondanak az igaz, de úgy kell érteni, hogy csak azokra vonatkozik, akik már átmentek az első -kinézet szerinti - szűrőn.
Túl kedves, aranyos, jófej, hűséges stb típusokat meg előszeretettel használják ki, úgyhogy észnél kell lenni...
Persze tisztelet a kivételnek, biztos van...
Mivel a jól néz ki, tetszik, helyes pasi..stb szubjektív ugye kinek mi jön be..így értelmezhetetlen a kérdés.
Most komolyan ki meri azt állítani, hogy nem? Nyilván mindenkinek a maga ízlése szerint számít vagyis ha pl mackós vagy akkor X-nek gáz vagy Y-nak meg isten. Ennyi.
Ez a belső dolog nem úgy működik, hogy a csaj 150 kg, a melle a térdét veri vagy a pasi egy lerobbant csöves pofa aztán de szép a belsője, mert olyan kedves...stb aztán hajrá. Valamilyen szinten számít mindkét nemnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!