Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajoknak számít az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajoknak számít az hogy néz ki egy pasi?

Figyelt kérdés
Mi számít egy csajnál? (úgy értem hogy a pasi legyen kedves, udvarias stb.)
2010. aug. 7. 12:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Elméletileg nem számít. Mégis saját példáim alapján azt kell gondolnom, hogy számít. Volt egy lány nem volt konkrét indoka miért utasított vissza, pedig még most is többet jelentek mint barát, de nem elég a járáshoz. Én erre azt mondom a külső lehet az az ok. A nőknek is fontos hogy néz ki a pasi. A külsőt veszi észre először mindenki, nem a lelket.
2010. aug. 7. 20:55
 12/18 anonim ***** válasza:
már hogyne számítana? nem kell egy férfiállatnak lennie, de azért nézzen már ki valahogy. Egyébként nekem megvan, hogy milyen pasik jönnek be, barátnőim szerint kimondottan sz*r ízlésem van xd szóval, lehet, hogy a rondákra bukom, de a külső akkor is számít. érted :)
2010. aug. 9. 11:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Fontos a külső, de nem elég. Udvariasnak és főleg romantikusnak (itt átvitt értelemben is értendő) is kell lenni.
2010. aug. 9. 11:25
 14/18 beetlejuice ***** válasza:
Bizonyos szinten számít persze. De nekem volt olyan pasim, aki külsőre maga volt az álom számomra, pont az ideálom, de belsőre meg 1 idióta kocka volt. Most már kezdem 1-re másképp látni a dolgokat, már nem számít nekem annyira a külső, de az nagyon, hogy mennyit ad magára, azért elvárom, hogy igényes legyen.
2010. aug. 9. 12:10
 15/18 anonim válasza:
Számít a külső, ha kimonja vki ha nem. Sztem senki sem járna egy büdös, ronda, ápolatlan pasival. Szal sztem legyen kedves, megértő,jófej. Hameg a külsőt nézzük akk legyen ápolt, de nem kell nem tudom én milyen divatosnak lennie.
2010. aug. 9. 13:24
 16/18 anonim ***** válasza:

HOGYNE SZÁMÍTANA!!!

Ez az alapja a későbbikeknek...

Hogy döntöd el, hogy valaki szimpatikus - e? Hát úgy, hogy MEGNÉZED. Vagyis külsőleg. Ha ez megvan, akkor jöhet a belső.

Ugye ismerjük azt a mondást, hogy a szépség belülről jön.

Na hát ezt a csúnya emberek találták ki,hogy nekik is legyen sikerélményük.

De gondolkodjatok egy kicsit : Ha valakire azt mondod, hogy " szép vagy" , akkor mire érted? Nyilván nem a belsőre.

Akkor meg miről beszélünk?

Persze, hogy számít.

Az már más lapra tartozik, hogy akinek a külső a legfontosabb, az nagyokat fog még csalódni, valamit, aki szép, az rendszerint tudja is magáról, így vissza is élhet vele.

2010. aug. 9. 17:10
 17/18 anonim ***** válasza:
A lányoknál inkább a belső tulajdonságok kerülnek az előtérbe, nem úgy mint a pasiknál, hogy Ők csak a jó csajokra másznak rá... Persze a lányok sem akarnak olyannal randizni aki nem jön be nekik (valakinek a kicsit mackósabb pasik jönnek be, van akinek az izompacsirták, valakinek meg a vékonyak). Szerintem inkább a belsőre figyelnek és emellett még az arcra... De ami nálam legfontosabb: legyen ekdves, ne legyen papucs... És ne csak a szexre utazzon.
2010. aug. 9. 21:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Ismerkedésnél mindenképpen számít.

Csak ahhoz mész oda, ill. hagyod, hogy közeledjen, aki külsőleg bejön.

Ha töbet is akarsz, akkor viszont már nem elég a külső.

Egy topmodell külsővel megáldott pasit kevesen utasítanak vissza. Más kérdés, hogy egy 5 perces beszélgetés után is így lesz - e...

2010. aug. 12. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!