Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok titeket idegesít ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok titeket idegesít ha a csajotok nagyon erős (meg tud verni egy nála 8ével idősebb fiút)?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 6. 00:29
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom ha egyesek nem értik a poént

A másik pedig az hogy a kérdező a fizikai erőt említette meg,nem pedig a harcművészetben való jártasságot.Egy átlag embert aki még sosem verekedett simán megtudna verni egy bodybuilderes

Nem mindegy hogy valaki nagyon erős vagy nagyon jól tud verekedni

2013. ápr. 6. 00:42
 12/36 A kérdező kommentje:
Utolsó ha a te testvéredet piszkálná(gyenge kifejezés)akkor miután szóval nem bírnád rávenni akkor mit csinálnál?
2013. ápr. 6. 00:43
 13/36 anonim ***** válasza:
#12: Megkeresném a szüleit, aztán ha az sem segít, megmutatnám a szüleinek, hogyan kell megnevelni a gyereket. Persze a szülőkön, aztán majd rájönnek :)
2013. ápr. 6. 00:44
 14/36 A kérdező kommentje:
Ja mert az poénnak minősül,hogy valaki elveszi egy 7 éves játékát aztán pénzt kér,hogy vissza adja,aztán ha nem ad neki pénzt megfenyegeti,hogy megveri!Ja marha nagy poén!
2013. ápr. 6. 00:45
 15/36 anonim ***** válasza:
lehet kedves kérdező, hogy azt hiszed jót tettél, de a tesóddal nem, mi lesz ha rászállnak N
2013. ápr. 6. 00:47
 16/36 anonim ***** válasza:
Kérdező,a poénos dolgot nem neked szántam,eléggé szomorú hogy ezt nem vagy képes felfogni
2013. ápr. 6. 00:48
 17/36 A kérdező kommentje:
Nem hinném!Ha van valami akkor elmondja nekem én meg lerendezem és itt most nem erőszakra gondoltam mert van különbség,hogy egy iskolás bántja(értelem szerűen megkérném,hogy hagyja abba) de ha egy felnőtt akkor mondom,hogy velem legyen kemény ne egy 7 évessel! De ha tényleg komolyabbra fordul akkor jön a hatóság!
2013. ápr. 6. 00:50
 18/36 anonim ***** válasza:

értelemszerűen. egybe van.

A fizikai erőszak sosem megoldás.

2013. ápr. 6. 00:55
 19/36 A kérdező kommentje:
ezt tudom!De ha nem ért a szóból?Akkor mit csináljak?
2013. ápr. 6. 00:57
 20/36 A kérdező kommentje:
De itt most az a kérdés,hogy:Srácok titeket idegesít ha a csajotok nagyon erős (meg tud verni egy nála 8ével idősebb fiút)?
2013. ápr. 6. 00:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!