Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok titeket idegesít ha a csajotok nagyon erős (meg tud verni egy nála 8ével idősebb fiút)?
én egy korombeli lányt nem tudnék megverni :D már ha tudnám bántani a csajokat. szal zavarna :D
f19
Hát úgy először nekem is az jutna eszembe, h ne is akart visszaütni a srác mert azért na....de ha azt állítod, h igen akkor meg elég érdekes figura lehetett az ürge akit egy 15éves megver :D De amit mondtál biztosan megérdemelte ;)
Na most még azt nem tudjuk, h milyen fizikummal rendelkezel kg, cm ilyenek....nah meg persze a srác adatait se tudjuk :D
Mert valljuk be ez olyan hihetetlen nekünk :)
De ha ilyen komolyan mondod elhiszem.
Amúgy meg nem tudom, h zavarna-e nem tartom magam véznának meg nem is vagyok az, de nem volt még ilyennel dolgom....
23/F
Szeretem a harcos amazonokat :D
Egyébként szerintem egy sportos, jó állóképességű, harcművészetekben jártas lány könnyedén meg tud verni egy olyan 100-as szintű paladint akinek az a sport ha néha fut a busz után :D
Miért hiszik azt a férfiak, hogy a lányok nem tudják megverni őket anélkül, hogy hagynák magukat? Higgyétek el igenis meg tudják tenni, ha akarják!!! Csak ti lenézitek őket...
Nyugodtan pontozzatok le
14/Egy feminista csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!