Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Idegesít, hogy a hely ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesít, hogy a hely ahol gyakorlaton vagyok, egy majdnem 20 évvel idősebb tanár állandóan engem bámul. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Okos és elég jóképű pasi, de túl idős hozzám. Ráadásul tudja, hogy nem vagyok független. De nagyon idegesít, hogy folyton végigmér, amikor csak a látóterébe kerülök :/

2019. júl. 11. 23:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mérd vissza szúrós szemekkel.
2019. júl. 11. 23:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Kezdetben annyira nem zavart, mert azt hittem összekever valakivel, azért figyel állandóan, de aztán rájöttem, hogy valószínűleg tetszem neki. Barátnőim szerint tojjam le, majd max. egyszer elmondja, hogy mit akar.
2019. júl. 11. 23:28
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Tehát nem szabad rád nézni?
2019. júl. 11. 23:30
 4/12 Lazy Lover ***** válasza:
58%
Akkor olyan szép vagy hogy a napra lehet nézzni de rád nem :-D
2019. júl. 11. 23:33
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Ne foglalkozz vele. Számodra kicsit egótuningnak is felfogható oszt cső.
2019. júl. 11. 23:57
 6/12 anonim ***** válasza:
31%

Ha ráülsz az arcára, akkor nem lát tőled, így nem is nézhet téged. Örülök, hogy segíthettem.

32/f

2019. júl. 12. 00:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem is bámult egy tanár, és beszólogatott meg célozgatott. Aztán mikor ott volt az akkori párom az iskolában, tudomást se vett róla, ugyanúgy csinálta. Csak "pár évet" kellett kibírnunk. Volt főnököm ugyanez. Minden fiatal beosztottnak "udvarolt". Azt se tudtuk hogy kerüljük már ki.
2019. júl. 12. 01:09
 8/12 anonim ***** válasza:
20%

Jó igazából én is hasonlóan viselkedek egy munkatárssal, mint a kérdésben szereplő tanár. Azért, mert annyira kellemes látni, nagyon különleges a csaj.

Ő engem e miatt gyűlöl, és egyszer megkért, hogy ne nézzek rá többet, hiába egymás környékén dolgozunk minden nap 8 órán át.

Itt érünk az érdekes részhez, a nőknek van-e joguk megtiltani, hogy rájuk nézzünk?

2019. júl. 12. 03:14
 9/12 anonim ***** válasza:
82%
#9 Azért a “ránézés” meg a kocsányon lógó szemekkel bámulás/végigmérés/stírölés nem ugyanaz, és igen, utóbbit minde további nélkül “megtilthatja” bárki. Elég szomorú, ha te még ezt sem fogod fel.
2019. júl. 12. 07:19
 10/12 anonim ***** válasza:
81%

Meg lehet nézni valakit diszkréten is, rácsodálkozni a szépségére vagy éppen ellenkezőleg. De meredten nézni és majdnem nyalogatni a szádszélét nem vall jólneveltségre és zaklatásnak minősül civilizált országokban.

Ráadásul mivel alá-fölé rendelt a viszonyuk, még fokozza a helyzetet.

2019. júl. 12. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!