Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesít, hogy a hely ahol gyakorlaton vagyok, egy majdnem 20 évvel idősebb tanár állandóan engem bámul. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Okos és elég jóképű pasi, de túl idős hozzám. Ráadásul tudja, hogy nem vagyok független. De nagyon idegesít, hogy folyton végigmér, amikor csak a látóterébe kerülök :/2019. júl. 11. 23:26
11/12 anonim válasza:
Mielőtt meglincselnétek, én diszkréten tettem mindig, ritkán, alig észrevehetően, átlagolva napi 1 perc sem volt meg összesítve. Kb csak amennyire engem is megnéz pár női munkatárs.
Mégis már ezt is sokallta a kiszemeltem.
12/12 anonim válasza:
Persze, nyilván diszkréten tetted, ha “e miatt gyűlöl, és egyszer megkért, hogy ne nézzél rá többet” hogyne... az a baj, h ti pasik ezt soha nem fogjátok megérteni, hisz’ nem vagytok kitéve folyamatos vizslatásnak/kéretlen véleménnyilvánításnak csupán azért, mert ki merészeltétek vinni a testeteket az utcára/munkahelyre/akárhova. Nem azért, hogy vadidegenek “bókoljanak”=megdugnának, meg nem azért, hogy bármiféle véleményt közöljenek rólam, amire qrvára nem vagyok kíváncsi, stb... hanem szimplán csak emberként szeretnék létezni az utcán/munkahelyen/bárhol máshol. Ez tényleg olyan qrva nagy kérés? H ne másszon xy random hímnemű a képembe, hagyjon engem békén a phicsába, mert véletlenül épp egy nem olyan rossz női testbe születtem...?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!