Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőn két évvel idősebb, sokan idegesitenek, hogy ez később zavarni fog, vegyem számba őket?
féltékenyek!
Sok boldogságot nektek. :)
Ne vedd őket a szádba, inkább kérd meg őket arra, hogy ők vegyenek téged a szájukba, imigyen: "Xopjatok le!"
Egyébként irigyek, gondolom nekik egy 15 éves kiscsaj se jön össze, és arra verik, hogy elképzelik, hogy mi újat mutathat neked egy idősebb nő.
Később még kevésbé fog számítani két év korkülönbség.
Ne hallgass a haverjaidra! Egyetértek az előttem szólókkal. Vagy egyszerűen irigyek, féltékenyek arra, hogy ilyen jó nőd van, vagy pedig nagyon buták a barátaid.
Én is 2 évvel vagyok idősebb a barátomnál, s 1,5 éve vagyunk együtt.
Örülj minden percnek, amíg veled van. Amint fel fog nőni a kicsike, egyből kisfiúként tekint majd rád.
Amúgy meg mindent elárul rólad, hogy az első amit leírtál hogy jól néz ki. Csak azért vagy vele, hogy villogjál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!