Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket milyen kiegészítők/sminkek/ruhák idegesítenek, vagy zavarnak, ha egy lányon vagy barátnőtökön láttok? Mik azok a dolgok, amiktől a hátatokon futkároz a bőr?
elöször is a böröm nem futkároz a hátamon..esetleg a hideg futkos töle ...
másodszor ..ami zavar..pl..ha akkor medál van a láncán mint a feje..
nekem futkoss ha meglátom a barátnőm bármilyen playboyos kiegészítőjét!
Nekem nem tetszenek azok a marhaságok!
Az olyan mint egy rib@ncrendszám!
Ő igy is gyönyörű jó nő!
Engem az zavar mikor magára keni az alapozót és persze hogy az meglátszik mert nem egyenletes, sokkal csúnyább tőle a bőre mint anélkül... nem is értem minek akkor?
Aztán még ott vannak az óriási szempillák, na az egyenesen ocsmány.
vagyis hidegre gondoltamxD, csak összekevertem amitől libabőrös leszel.
Bocsi..remélem értettétek:)
mindenféle sminket utálok rajta hétköznapokon..
ha valahova megyünk akkor csak a púdert rühellem:S
nem tudom,hogy a nagy szempilla miért undorító...
nekem például alapból akkora szempilláim vannak,hogy ki se kell festenem és eddig minden pasinak tetszett meg a barátnőim is mindig azon vannak fent akadva,hogy mekkora pilláim vannak :)
hát azon én is meglepődtem, hogy a hosszú szempilla undorító valakinek, bár nekem rövid van, de nem szeretem festegetni magam, a szemem így is tetszik másoknak :)
(barátnő, pasi)
sose szoliztam, nekem hőfehér bőröm van, és szép tiszta, mint ap orcelán, nekem ez tetszik, olyan rockeres :) de azért nem vagyok kriptaszökevény, és szeretem ak ontrasztokat, pl világos bőrhöz sötétebb haj, kék szem, sötétebb szemkontúr, fekete ruhához lila vagy bordó kiegészítő
a csoki barna ruhák vagy smink nagyon szép tud lenni, akinek jól áll,
és rövidebb haj is lehet szép, pl nekem a tépett frizura nagyon tetszik, vagy fekete hajba lila csíkok,
a szép szemöldök az tuti, bár kinek mi a szép, nekem nem tetszik a kirajzolt, körív alakú, cérnavékony szemöldök, főleg ha elüt a hajszíntől.
Meg ha világos hajú lányok feketére festik a hajukat, ronda ha lenő, olyan mintha kopaszodna, mikor kopik, akkor meg ronda vöröses lesz a haj
az orr karikáért sem vagyok oda, inkább legyen egy pötty, vagy semmi, a köldök piercing az szép tud lenni, de az arcot nem kell elrontani vele. Meg ha valaki kiemeli a szemét, akkor a száját már ne fesse agyon, főleg a kontúrozott ajkak nem tetszenek, meg a Monroe piercing
olyan mint egy szemölcs
ami tetszik az az arcban gödör ha mosolyog valaki
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!