Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy idegesítenek a barátomtól kapott ajándékok?
Több, mint 1 éve együtt.. Amúgy szeretem. De ha nincs velem, és ránézek a plüssre v vmire amit tőle kaptam, ideges leszek, és ha rápillantok is véletlen, akkor is próbálom levegőnek nézni, és higgadt maradni.
(Egyébként lelki problémákkal küzdök...)
Az "egyéb lelki problémák" bizony kihatással lehetnek a gondolataidra, érzéseidre, ezért ennyiből NEM lehet megmondani, hogy miért van ez veled.
Más plüssökkel nincs ez az idegesítő érzés, csak amiket barátodtól kaptál? Barátoddal milyen a kapcsolatotok? Vagy lehet hogy a mélyben még egy előző kapcsolatban elszenvedett sérelmet vetítesz ki a mostani kapcsolatodra?
az előző barátomtól kapott plüss olyan közömbös, de néha szivesen beleszúrkálnám az ollót, meg levágnám a fejét xD de aztán.. szegény plüssnek meghagyom az életét, legyen ott a snufniba, elfér..
vannak rossz emlékeim, sok csalódás. ebben a kapcsolatban is elég kételkedő vagyok, és még máig sem hiszem el, h tiszta szívből szeret a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!