Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa kérdés lenne a barátomtól ha megkérdezném tőle, hogy szerelmes-e belém?
Figyelt kérdés
Én szerelmes vagyok és kíváncsi lennék rá ő hogy érez.2011. aug. 22. 21:43
1/6 anonim válasza:
Akkor mondd meg neki, hogy szereted.
2/6 A kérdező kommentje:
Azt mindig mondjuk egymásnak hogy szeretek,csak arra lennék kíváncsi,hogy szerelem-e a részéről,vagy szeretet.
2011. aug. 22. 21:47
3/6 anonim válasza:
Ha van mögötte valami, örülj neki. Szeret+kíván.
5/6 anonim válasza:
Lehet kicsit furcsán nézne ki... De próbáld meg egy szenvedélyes csók után gondolom néha megkérdezed tőle. Drágám szeretsz? Igen szeretlek... Nem lenne sok különbség ah most azt kérdeznéd. Drágám szerelmes vagy belém?
hát kérdezd aztán várjuk a fejleményeket :)
6/6 anonim válasza:
Én simán megkérdeztem. De elég ha ránézel, tudnod kéne :) Vagy érezned... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!