Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16+ -os fiúk titeket nem idegesítenek fel a 12 éves kis vagány kölykök akik MÁR megtalálták a szerelmet és mi MÉG mindig nem? F17

Figyelt kérdés

Most lett vége a Pán Péternek is a TV-be tök édes volt az egész meg minden de úgy seggbe tudnám rúgni az ilyeneket az irigységtől, a Petit is például :S (nem 10-12 éves kislányokra vágyok nem úgy értve) De ez már teljesen felbax hogy vkinek milyen hamar sikerül átesni az első csókján, itt is olvasgatom a gyakorin az ilyen kis srácok/lányokat és rohadtul irigy vagyok :S

TI IS????

2010. dec. 25. 23:43
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
engem úgy a 20 év alattiak irritálnak inkább :P
2010. dec. 25. 23:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Lehet azért nincs barátnőd, mert olyan szavakat használsz, mint édes, bax, stb

Irigynek lehet lenni, az nem bűn, de csak ha csinálsz is valamit, mondjuk a gyk.hu mellett egy másik ablakban megvan nyitva egy facebook, ahol éppen egy csajjal ismerkedsz, aki megtetszett. Vagy ha ma nem is, de a szilveszteri buliban már megvan a lista, hogy három csajhoz kell odamenni és enyhén részegen leszólítani őket.

Most én leszek a b*zi, de itt a következő példa: Pán Péter nem a gép előtt ült a film időtartama alatt.

17/F

2010. dec. 25. 23:47
 3/7 anonim válasza:
nem mert az nem szerelem amit 12 évesen csinálsz. csak ismerkedés egy női lélekkel és testtel. külsőleg !:)
2010. dec. 26. 00:25
 4/7 anonim ***** válasza:
ne pán péterből indulj ki:)létezik még olyan ember a földön mint TE!
2010. dec. 26. 00:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Jah biztos létezik de nincs belőlük sok :D
2010. dec. 26. 01:14
 6/7 anonim ***** válasza:

röhej meg felháborító amúgy tényleg :D együttérzek veled bár én csaj vagyok. az meg egy dolog facebookozni meg részegen majdnem lehányni a másikat. itt nem erről van szó. inkább arról, hogy némelyik kis taknyos olyanokon van túl amin még mi nem. és elkeserítő meg emellett dühítő.

16/L

2010. dec. 26. 02:10
 7/7 A kérdező kommentje:
nah vanak itt együttérző emberek, amúgy tuti lesz vkim, csak kellően nem normális csaj kéne x) De ismerek olyan embereket (nagyábol ismerek) hogy azoknak semmi esélyük az életbe csúnyák/ és vagy olyan szégyellősek hogy az már kegyetlen :S
2010. dec. 26. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!