Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vonzódom egy 20 évvel idősebb pasihoz, hogy vészeljem át, hogy valószínű nem lesz az enyém?
Figyelt kérdés
Valahogy előtte próbálom leplezni ezt, de közben meg szeretném vele tudatni is. Van párja és egyèb más okokból is gondolom, hogy ez esélytelen. Annyit tudok, hogy a párjával már többször szakítottak, majd újra összejöttek, de hát most akkor is együtt vannak.. nem avatkoznék közbe.
Hogy lendüljek túl ezen a nagyon erős vonzalmon? Nehéz koncentrálnom, ha ő megjelenik, de tartanom kéne magam, hisz ez esélytelen. Pedig nagyon akarom. Egyébként talán szimpatikus vagyok neki, ahogy észrevettem
Mit tegyek? Már a hangjától meg shogy beszél, attól bezsongok, tényleg nagyon bejön. Hogy tudnám elfelejteni, ha sokszor a közelemben lesz még egy ideig?
2021. jún. 19. 08:25
4/6 A kérdező kommentje:
Mivel most párja van és így nem szeretnék rányomulni és szerintem így ő sem mutathatja ki nagyon, ha bejövök neki. Ki tudja mikor lesz szabad egyáltalán.
2021. jún. 19. 11:29
5/6 anonim válasza:
20-25 éves lehetsz kb. Találsz másik pasit magadnak.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, 21 vagyok. Még pár hónapig a közelemben lesz addig úgyse fog menni majd talán utána elfelejtem. Csak nagyon rossz, mert folyamatosan vele álmodok és ez is csak elszomorít, hogy nem a valóság.
2021. jún. 19. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!