Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi ez a lenézés mindenkitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a lenézés mindenkitől amiért 22 évvel idősebb a párom? Most ez annyira bűn lenne?

Figyelt kérdés
Vagy mi bajuk van?
2021. jún. 27. 11:08
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
66%
Ne foglalkozzatok mások véleményével, csak a saját boldogságotokkal.
2021. jún. 27. 11:35
 12/38 anonim ***** válasza:
74%

Nekem kicsit sok lenne. De nem kell más véleményével foglalkozni, a lényeg hogy nektek most így jó.

Az én párom 16 évvel idősebb (jól is tartja magát a korához képest), egy 18 éves fia és egy 16 éves lánya van. Nemrég hallt el, régóta ismertem. Baráti viszony volt.

Én se gondoltam volna, hogy így alakul...de jól értem magam vele és a jelenbe kell élni. Nyilván tervezni is kell.

Nekem is van egy 6 éves lányom, gyereket nem akarunk.

Most benne találtam meg azt, akire vágytam. (Hozzá teszem a valláshoz semmi közöm).

És igen pénze is van, de nekem is.

N29

2021. jún. 27. 11:44
 13/38 anonim ***** válasza:
53%
vállt el*
2021. jún. 27. 11:44
 14/38 anonim ***** válasza:
85%

30 éves a kérdező. Senki nem vette észre. Ergo felnőtt emberként egyéni szabad akarata hogy eldöntse kit szeret és ő így boldog. Akinek nem tetszik azzal nem kell foglalkozni. Az az illető nem nézett körül a háza táján.

Az ilyenekkel hogy apakomplexus, apád lehetne tojni kell rá. Érdekes Paul Walkernek senki nem mondta ezt mikor összejött 30 x évesen a 17 éves barátnőjével hanem a környezete elfogadta mert egy sztár volt aki több mindenkinek a kedvence volt. Boldogok voltak.

Boldog vagy. Senkinek semmi köze hozzá kivel jársz. Nehéz lehet a fusztralt emberek viselkedeset eltűrni de próbálj meg tényleg nem foglalkozni velük.

2021. jún. 27. 11:45
 15/38 A kérdező kommentje:

9. Ha éppen 35 éves lenne sem lehetne tudni mi lesz 9 év múlva, ez nem korfüggő! Sok közel egykorú pàr is külön megy szakít.

10 Azért 52 évesen ne temessünk senkit, a nyugdíjkorhatár már vagy 70 év ....

2021. jún. 27. 11:49
 16/38 A kérdező kommentje:

11 Köszönöm :)

12 Őszintén korábban én is úgy gondoltam, ez rengeteg... mikor megismertem nem is tudtam, hogy pontosan mennyi idos. 40-44 re gondoltam. Hát nem annyi 😀

De tényleg ha jól megvagyunk ne az legyen már szempont mi van a személyi igazolványba írva.

14 Köszönöm :)

2021. jún. 27. 11:52
 17/38 anonim ***** válasza:
67%
Oké, semmilyen korú párnál nem lehet tudni biztonsággal a jövőt, de nálatok annyit tutira tudni, hogy nem fogtok együtt megöregedni és majd 50 felett kereshetsz új párt, ha nem akarsz egyedül élni. Ha ezt vállalod, akkor rendben.
2021. jún. 27. 11:57
 18/38 A kérdező kommentje:
17 Ezt megnézzük 20 év múlva, mert senki sem làtnok. Igyis , úgy is lehet.
2021. jún. 27. 12:00
 19/38 anonim ***** válasza:
77%
Nézd kérdező általában az ideálisnak a többség a max. öt évet tartja, illetve még a tíz, ami belefér. Esetleg még csak-csak 15-ig, de az már húzós. E fölött azért én is furcsán nézek, mondom én, akinek 14 évvel fiatalabb barátnője van, de nálunk az a helyzet, hogy én korban éretlenebb vagyok jóval, ő meg kicsit koravén.
2021. jún. 27. 12:00
 20/38 A kérdező kommentje:
19 Nálunk is ez áll fent , ő jóval fiatalabb mindenben mint a kora én meg inkább koravén gondolkodású típusú vagyok, de a külsőm meg fiatalos.
2021. jún. 27. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!