Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi ez a lenézés mindenkitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a lenézés mindenkitől amiért 22 évvel idősebb a párom? Most ez annyira bűn lenne?

Figyelt kérdés
Vagy mi bajuk van?
2021. jún. 27. 11:08
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
73%

Az egyik kolléganőm most temette el a férjét, köztük is nagy volt a korkülönbség, ráadásul az utolsó 1,5 évben már nem is jött dolgozni, mert otthon ápolta. Nem lettem volna a helyébe, hogy végig kellett néznie ahogy lassan meghal a szeme előtt. 45 évköüli nő, és ő még vagy 20 évig gyászolhatja.

Persze a te életed, mert most boldog vagy vele, és ott a lila köd, de ha semmi váratlan nem jön közbe, akkor is 50-es éveidre, amikor te még javában élhetnéd az aktív életed, már nem lesz melletted.

Erre is felkészültél?

2021. jún. 27. 12:05
 22/38 A kérdező kommentje:

21 Milyen furcsa az élet, nekem meg a tőlem fiatalabb kolleganomnek halt meg a párja , 27 éves ..... es nem volt sokkal idősebb tőle, most tavasszal Covid -ban, egy 31 éves életerős,sportos fiatal férfi volt. Nos, ő sem volt erre felkészülve, hogy elveszti a párját, szerintem erre nem is lehet! És ez a koron fog múlni. Hogy utána mi lesz, én sem tudom még, majd alakul.

Meg tudod, fordítottja is lehet àm, hogy ha ne adj isten én halnék meg hamarabb....

2021. jún. 27. 12:10
 23/38 anonim ***** válasza:
66%
22 Váratlan betegségek, balesetek előfordulhatnak, de mikor egy pár év korkülönbséggel összejön egy pár, akkor eleve azt tervezik, hogy nyugdíjas korukig együtt lesznek. De nálatok eleve ez kizárt, csak ezek szerint nem vagy hajlandó felfogni.
2021. jún. 27. 12:16
 24/38 A kérdező kommentje:

23 Te nem vagy hajlandó felfogni, hogy bármi lehet, és a hasonló életkor sem garancia semmire.

Nyilván mikor valakivel együtt vagyok akit szeretek, hosszú távra tervezek de ez rengeteg mindenen múlik, és ezek közül csak egy dolog az életkor.

2021. jún. 27. 12:23
 25/38 anonim ***** válasza:

"mert senki sem làtnok"

Ahhoz nem kell látnoknak lennei, hogy tudjuk, hogy az a 22 év a jövőben is megfog maradni, és ebből kifolyólag a közös nyugdíjas évek kilőve.

2021. jún. 27. 13:49
 26/38 anonim ***** válasza:
#22: Más a sajnálatos véletlen tragédia, és más a tény, ami a helyzetből adódik és kikerülhetetlen.
2021. jún. 27. 13:50
 27/38 A kérdező kommentje:

26 De nincs plyan, hogy kikerülhetetlen mert ezeket senki nem tudja előre. Tudok hasonló korkülönbséggel pàrt mégis a nő aki 15 evvel fiatalabb volt halt meg korábban. A férfi meg még most is él és virul , egy új kapcsolatban.

A halál eshetősége sajnos benne van a pakliban akàrkinél.

2021. jún. 27. 15:49
 28/38 anonim ***** válasza:
65%

Nem értelek. Kinek akarod itt bebizonyítani, hogy minden szuper? Itt mindenkinek mindegy. Leírták előttem mik lehetnek a buktatók és azt is, miért nézhetnek furán rátok. De te csak ágálsz...

Nálunk nőként én vagyok 8 évvel idősebb. Tudjuk mivel jár most és mivel járhat a jövőben. Nem írtam ki kérdést mert egyrészt tudom, másrészt nem érdekel mások véleménye.

Jó válaszokat kaptál, hiába rúgózol rajta.

2021. jún. 27. 16:28
 29/38 A kérdező kommentje:
28. És ezért a lenézés, mert arra gondolnak , Hogy ez a fiatal nő mindjárt özvegy lesz? 😀 Nemhiszem.... más miatt nézhetnek le ennyire.
2021. jún. 27. 16:34
 30/38 anonim ***** válasza:
53%

Én ennyit tennék még hozzá a dolgokhoz, hogy 10-15 év múlva már valószínűéeg szex sem lesz, viszont egy 40-45 éves nő még igencsak aktívan kívánja. Akkor majd mit csinálsz kérdező? Előbb-utóbb keresel majd egy szeretőt. Hosszú távra tervezel, de mi neked a hosszútáv ?

"Hogy ez a fiatal nő mindjárt özvegy lesz? 😀 "

A lenézés simán kiindulhat innen is, főleg ha az ő otthonában laksz, mert beültél a készbe, és ha összeházasodtok, akkor ki sem tehetnek a gyerekei.

2021. jún. 27. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!