Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 28 év korkülönséggel mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 év korkülönséggel mennyire lehet tartós?

Figyelt kérdés

én 31 vagyok (nő), a párom 28-altöbb.

még nagyon friss a kapcsolat, de már több helyről megkaptuk, h. fura ez, túl sok, mi lesz később.

2021. júl. 15. 02:54
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
81%
10 év múlva még fiatal leszel, dolgozol, gyereked lehet, ő meg nyugdíjas bácsi lesz. Szerinted? Mi közös lesz bennetek, amikor te még pörögsz, ő meg otthon ül, és arra vár, hogy végre hazaérj. Gondolod elfoglalja magát, és nem fog azzal gyanúsítani, hogy megcsalod, hova mész, kikkel, és egyébként is hol a meleg vacsora?
2021. júl. 15. 03:17
 2/31 anonim ***** válasza:
85%
Jesszusom, miért. Fiatal nő vagy, ne pocsékold el :) megbánnád
2021. júl. 15. 03:38
 3/31 anonim ***** válasza:
83%
Semennyire ne baszd el a fiatal korod
2021. júl. 15. 04:19
 4/31 anonim ***** válasza:
72%

én 31 vagyok (nő), a párom 28-altöbb.

miért nem lehet kiírni a konkrét évszámot?

Idősfétis miatt lett a dolog vagy konkrét szerelem?

31+28=59

Te 31 vagy most a a párod 59. 20 év még és párod 80 éves idős lesz te meg még csak 50...

Így nézve tényleg nem lesz tartós...

2021. júl. 15. 05:39
 5/31 anonim ***** válasza:
88%
5 év, és ápolónő leszel.
2021. júl. 15. 06:14
 6/31 anonim ***** válasza:
80%

A pasinak kellene több eszének lenni, hogy nem teszi tönkre a te életedet. Pár év és lemondhatsz a szexről, ápolgathatod stb.

Nekem is lehetne egy 20 évvel fiatalabb barátnőm, de nem leszek önző, csak mert villoghassak egy fiatal csajjal, meg persze ő gyereket is szeretne, én meg nem mert van. Illetve nem látnám felnőni se.

46F

2021. júl. 15. 06:26
 7/31 anonim ***** válasza:
78%
Mikor te leszel 60 éves a pasi már lehet a koporsóban alukál így a tartós kapcsolat kilőve...
2021. júl. 15. 06:30
 8/31 anonim ***** válasza:
64%
#7: ez azért elég szar példa, 30 év azért szerintem már simán nevezhető tartósnak :D
2021. júl. 15. 08:19
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Önmagában nem a kor fontos, hanem az összhang, a harmónia, hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon különböző kérdésekben.

Egy darabig lehet csodás is, nekem is volt 26 évvel idősebb pasim bő 2 évig, soha senkivel nem éreztem olyan jól magam mint vele, és soha egy percig nem éreztem a korkülönbséget. Ha rajtam múlt volna, hozzámentem volna..

A válaszolók többsége elég egysíkún gondolkodik, mert ez azért nagyon sok mindentől függ, nem csak a kortól. Az én exem pl 50 felett is jobban nézett ki mint a legtöbb 35-40-es pasi, az ő édesapja még 80 felett is nagyon aktív volt, dolgozott, fitt volt stb, tehát ez azért jelentősen függ genetikától, életmódtól és sok mindentől.

Viszont: hosszú távon, többek között ha te gyereket akarsz, lehetnek ebből majd gondok. Mindenki úgy kezeli majd, mint ha a nagyapja lenne, 80 lesz mikor a gyerek érettségizik, stb.

Meg persze te tudod, mit jelent neked a hosszú táv...

Ha belegondolsz, hogy az azonos korú párok házasságainak több mint fele válással végződik, simán lehet, hogy ti boldogabbak lesztek mint a többség, ugyanakkor valóban nem lehet tudni előre pontosan, a te pasid milyen formában lesz 10-20 év múlva.

Szóval összetett, bárhogy is lesz, én kívánom, hogy boldog légy, és bárhogy döntesz, ez a te életed, magad javára dönts, és az érdekeljen legkevésbé, hogy mások mit szólnak ehhez.

2021. júl. 15. 08:26
 10/31 anonim ***** válasza:
61%

Nem mindegy?

[link]

szerint Magyarorszáon a házzasságok 67%-a válással végződik.

Én 59 vagyok. Ha kapok egy csinos 30-as nőt én nem akarok válni.

Ne foglalkozz mások véleményével.

2021. júl. 15. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!