Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 év korkülönséggel mennyire lehet tartós?
én 31 vagyok (nő), a párom 28-altöbb.
még nagyon friss a kapcsolat, de már több helyről megkaptuk, h. fura ez, túl sok, mi lesz később.
én 31 vagyok (nő), a párom 28-altöbb.
miért nem lehet kiírni a konkrét évszámot?
Idősfétis miatt lett a dolog vagy konkrét szerelem?
31+28=59
Te 31 vagy most a a párod 59. 20 év még és párod 80 éves idős lesz te meg még csak 50...
Így nézve tényleg nem lesz tartós...
A pasinak kellene több eszének lenni, hogy nem teszi tönkre a te életedet. Pár év és lemondhatsz a szexről, ápolgathatod stb.
Nekem is lehetne egy 20 évvel fiatalabb barátnőm, de nem leszek önző, csak mert villoghassak egy fiatal csajjal, meg persze ő gyereket is szeretne, én meg nem mert van. Illetve nem látnám felnőni se.
46F
Önmagában nem a kor fontos, hanem az összhang, a harmónia, hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon különböző kérdésekben.
Egy darabig lehet csodás is, nekem is volt 26 évvel idősebb pasim bő 2 évig, soha senkivel nem éreztem olyan jól magam mint vele, és soha egy percig nem éreztem a korkülönbséget. Ha rajtam múlt volna, hozzámentem volna..
A válaszolók többsége elég egysíkún gondolkodik, mert ez azért nagyon sok mindentől függ, nem csak a kortól. Az én exem pl 50 felett is jobban nézett ki mint a legtöbb 35-40-es pasi, az ő édesapja még 80 felett is nagyon aktív volt, dolgozott, fitt volt stb, tehát ez azért jelentősen függ genetikától, életmódtól és sok mindentől.
Viszont: hosszú távon, többek között ha te gyereket akarsz, lehetnek ebből majd gondok. Mindenki úgy kezeli majd, mint ha a nagyapja lenne, 80 lesz mikor a gyerek érettségizik, stb.
Meg persze te tudod, mit jelent neked a hosszú táv...
Ha belegondolsz, hogy az azonos korú párok házasságainak több mint fele válással végződik, simán lehet, hogy ti boldogabbak lesztek mint a többség, ugyanakkor valóban nem lehet tudni előre pontosan, a te pasid milyen formában lesz 10-20 év múlva.
Szóval összetett, bárhogy is lesz, én kívánom, hogy boldog légy, és bárhogy döntesz, ez a te életed, magad javára dönts, és az érdekeljen legkevésbé, hogy mások mit szólnak ehhez.
Nem mindegy?
szerint Magyarorszáon a házzasságok 67%-a válással végződik.
Én 59 vagyok. Ha kapok egy csinos 30-as nőt én nem akarok válni.
Ne foglalkozz mások véleményével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!