Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 év korkülönséggel mennyire lehet tartós?
én 31 vagyok (nő), a párom 28-altöbb.
még nagyon friss a kapcsolat, de már több helyről megkaptuk, h. fura ez, túl sok, mi lesz később.
Ha el tudod fogadni, hogy nálatok a tartós az max 20 év, mert várhatóan bekövetkezik a másik halála addig, akkor oké.
Nyilván tudjuk, hogy 20 évesen is halnak meg emberek, de itt már előre fixalható hogy nem lesz aranylakodalom.
Az én férjem 12 évvel idősebb. Ez még teljesen belefér.
Gyermeket akarsz?
Volt itt egy komment, hogy 29 év már tartós kapcsolat.
Ezt hogy számolta ki?
Az öreg 59+29=89 évig fog élni? Esély nem sok Mo-n, de legyünk bizakodóak :D
#23:
1. 59+29=88, de ezen ne akadjunk fenn :)
2. az egy válasz volt egy előző kommentre, hogy mi van ha a nő 60 lesz amikor meghal a pasi. Az lett volna 29 év.
3. apám 92, köszöni, jól van. Nyilván nem olyan fizikummal, mint 20-30-40 évvel ezelőtt...
4. Bernie Ecclestone ha jól emlékszem 92 évesen lett újra apa. Remek formában van az öreg.
5. Ahogy más is írta, 30-as 40-esek is halnak meg sajnos, ilyen alapon senkinél sem biztos a tartós kapcsolat
+1: ismerve a válások számát, egyetértek azokkal, akik azt írják, hogy ha boldog vele legyen, tök mindegy hány év, addig is olyannal él akivel szeretik egymást. That's the point.
Teljesen jó. Csak annyi, hogy úgy kalkulálsz, hogy halála után te még élni fogsz, de amúgy egyáltalán nem számít kb.
Csak a személyiség számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!