Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok a párotok nélkül szórakozni/programokat csinálni?
Egy ismerősöm folyton megjegyzéseket tesz, hogy mi a férjemmel szeretünk külön-külön is programokra járni, akár bulizni is megyünk egymás nélkül, ha a másiknak nincs hozzá kedve. Szerinte mi furák vagyunk, illetve nem érti, hogy miért nem egy helyen dolgozunk miközben ugyanaz a végzettségünk. Mi ezt már rég megbeszéltük, hogy terhes lenne egésznap együtt lenni, valamilyen szinten igényeljük a magányt, hogy egyedül legyünk itthon. Szerinte a mi házasságunk ezek miatt nem lesz tartós, nem vagyunk olyan jó páros, mint ők, akik minden szabad percüket együtt töltik, még az anyjával sem mer a párja nélkül találkozni, nehogy rosszul essen neki.
Alap esetben nem zavarnának a megjegyzései, de kezdek elgondolkodni rajta, hogy lehet tényleg velünk van a baj és kevesebbet kellene külön "bandázni". Nektek erről mi a véleményetek? Mi az egészséges szerinted?
Most épp nincs senkim, de amikor volt, kb. az első extra rózsaszín szemüveges időszakot leszámítva mindig jártam szórakozni a páromtól külön is - társasággal, egyedül is. Szerencsére a legtöbben a környezetemben értették, inkább az idősek b.tattak, hogy hogy merek nélküle menni... a legjobb az volt, amikor vizsgaidőszaka miatt nem tudtunk találkozni szilveszter környékén, és az anyósjelölt ki volt akadva, hogy én elmentem házibuliba szilveszterezni... szóval inkább poshadtam volna otthon egyedül szerinte... szép...
Én úgy gondolom, hogy kell a külön töltött idő is, hogy az ember ne csak a párja meghosszabbításaként gondoljon magára, ill. hogy ne hanyagolja el olyan hobbijait, amiket a párja nem élvez (én pl. a kapcsolatunk elején alig mentem moziba, pedig szerettem, csak mert ő nem szerette). Nyilván van az a mennyiség, ami túl sok / jele annak, hogy a kapcsolat döcög... az utolsó évben én is heti 2-3x eljártam (pl. színház, koncert, mozi), kb. mindig nélküle, de az már tünete volt annak, hogy megromlott a kapcsolat, és kvázi menekülök (mert egyébként kb. lakótársakként bámultuk a tv-t egymás mellett, és neki meg nem volt inegerenciája elmenni sehova).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!