Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok a párotok nélkül szórakozni/programokat csinálni?
Egy ismerősöm folyton megjegyzéseket tesz, hogy mi a férjemmel szeretünk külön-külön is programokra járni, akár bulizni is megyünk egymás nélkül, ha a másiknak nincs hozzá kedve. Szerinte mi furák vagyunk, illetve nem érti, hogy miért nem egy helyen dolgozunk miközben ugyanaz a végzettségünk. Mi ezt már rég megbeszéltük, hogy terhes lenne egésznap együtt lenni, valamilyen szinten igényeljük a magányt, hogy egyedül legyünk itthon. Szerinte a mi házasságunk ezek miatt nem lesz tartós, nem vagyunk olyan jó páros, mint ők, akik minden szabad percüket együtt töltik, még az anyjával sem mer a párja nélkül találkozni, nehogy rosszul essen neki.
Alap esetben nem zavarnának a megjegyzései, de kezdek elgondolkodni rajta, hogy lehet tényleg velünk van a baj és kevesebbet kellene külön "bandázni". Nektek erről mi a véleményetek? Mi az egészséges szerinted?
Az az egészséges, ami NEKTEK egészséges, mindenki más pofázása nem számít. Vannak, akik több magányt igényelnek, vannak, akik sülve-főve együtt akarnak lenni, és a kettő között bármi.
Mi inkább otthonülősek vagyunk, meg inkább igényeljük egymás társaságát, mint másokét, de így is szoktunk külön találkozni barátokkal, ismerősökkel. Nekünk így esik jól, mi így érezzük jól magunkat, ha meg valamikor nem lesz jó, akkor változtatunk. Attól még, hogy egy pár vagytok, nem vagytok összenőve.
Amúgy meg, már elnézést, de abból ítélve, hogy az ismerősöd inkább a te életeddel van elfoglalva az ő tökéletes kapcsolata helyett, nekem inkább azt jelzi, hogy ő annyira nem érzi jól magát...
Szerencsére nem dolgozunk együtt... imádom a férjem, de nonstop együtt lenni, nem hiszem, hogy jó vége lenne.
Találkozom testvéremmel, barátnőmmel, bármi külön program OK. Bulizni mondjuk nem megyünk egymás nélkül.
Saját portáján söprögessen meg húzgálja a száját. Az ő kapcsolata nyilván makulátlan és nagyon boldogok. Ja nem.
Úgy csináljátok, ahogy nektek jó.
Igen, mi is természetesnek tartjuk. Nem ugyanazt a zenét szeretjük, szóval koncertekre nagyrészt külön járunk. Ő évente elmegy egy fesztiválra, én egy másikra, ezt a barátainkkal tesszük szintén külön. Néha van, hogy elutazok valahová pár napra túrázni és hegyet mászni, ő utálja ezeket a hosszú mászós túrákat, minek rángassam, megyek egy barátnőmmel aki szintén imádja, egyébként ő is elmegy évente 2-3x pecázni és kempingezni két haverjával 2-3 napra, pecázni meg én minek menjek, biodíszletnek? :) Családot látogatni sem mindig együtt megyünk. Aki otton marad, az pedig addig élvezi, hogy az övé az egész ház és egy kis szünet után tök jó látni egymást és élménybeszámolót tartani.
Van egy csomó közös programunk is, sval nem az együtt eltöltött idő rovására megy. Bízunk egymásban és azonosak az igényeink, ez a lényeg. Mindenki más éljen úgy, ahogy azt ő jónak látja, mi is csak ezt tesszük :)
Jesszusom... Én sem szívesen lennék külön műszakban a párommal, ahogy nem örülnék egy 5 napos külön nyaralásnak sem, de eszemben nem lenne olyanokat mondogatni, hogy max. 5 évet adok azoknak, akiknek viszont ez így jó. Mert tök működőképes, ha mindkét félnek megfelel.
Én a helyedben biztosan helyreraknám, hogy foglalkozzon a saját életével. NEM attól lesz sikeres egy kapcsolat, hogy sülve-főve együtt vannak emberek, hanem attól, hogy az együtt töltött időt mennyire tartalmasan töltik el, és a mennyiség mindkét félnek megfeleljen.
Egyszer én is kaptam megjegyzést, hogy a volt párom elment nélkülem a haverjaival bulizni és az én egyik "barátnőm" ott volt és másoknak mondogatta, hogy akkor mi most nem vagyunk együtt, milyen már, hogy nem együtt játunk bulizni?
Hát ilyen.
Semmi problémát nem látok ebben, nem minden párnak egyezik a hobbija vagy közös a társasága, miért ne élvezhetné ezeket ugyanúgy a másik nélkül egy kapcsolatban? Én nem bírom azokat a párokat, akik összejönnek és egy entitásként működnek, meg közös facebookjuk van és ha megszül a szomszéd azt írja oda, hogy "Gratulálunk!" :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!