Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyná értem a családját , de ha meg mégse fog
működni kettőnk között én leszek a hibás ?
Figyelt kérdés
Vagy mi lenne a jó döntés?
Bár egy olyan kapcsolatban ami már amugyis rossz nem nagy dolog kilépni belőle.
Csak mindig mondja ha én kérem költözik el mert engem szeret.....
10-es Neki nem működik a kapcsolata, gondolom.. Az a lényeg, hogy maga miatt váljon el, ne azért, mert te kérted. Ha meg ezért teszi, akkor nagyon gyenge ember, bele sem érdemes vele kezdeni semmibe. Legyen már töke, és álljon ki magáért, és ha nem jön össze, akkor azért is vállalja a felelősséget.
2021. júl. 17. 16:56
12/30 A kérdező kommentje:
Neki nem működik a kapcsolata, én szingli vagyok. Már ideges vagyok elnézést, hogy össze-vissza irtam.
2021. júl. 17. 17:00
13/30 anonim válasza:
"Én nem értelek. Azt írtad csak akkor költözik, ha te kéred 🤷♂️ akkor kinek a döntése?"
A pasi döntése, ha költözik. Ő dönti el, hogy akar-e költözni vagy sem. Ha nem akar, akkor nem költözik, akkor sem, ha a kérdező a fej tetejére áll.
Ha költözni akar, akkor a kérdezőnek is bele kell egyezneie, már ha hozzá akar költözni.
"Csak mindig mondja ha én kérem költözik el mert engem szeret....."
Ez viszont a elelősség áthárítása. Nem te a sarad a költözés. Ő döntött, hogy megcsalja a nejét. Nem volt kötelező.
2021. júl. 17. 17:07
14/30 anonim válasza:
Ennek a súlyát én se tudtam volna elviselni. Végül ezért zártam le, de évekbe telt. Nem feküdtünk le, de átgondoltam a folyamatot és láttam rajta, amikor eljött az a pont amikor már nem tudott tisztán gondolkozni, de pokolian szenvedett és rájöttem, ha miattam elveszíti a családját és mégsem megy kettőnknek együtt, akkor mindent elvettem tőle és tönkretettem az életét. Ez sok volt, nem akartam ekkora felelősséget pont azért, mert minden férfinél jobban szerettem. Azt a törvényszerűséget is láttam előre, amikor majd egy reggel felébred mellettem és honvágya lesz a gyerekei, a régi megszokott élete felé, a felesége felé és akkor elkezd majd engem okolni tudat alatt vagy felett... A lényeg, rájöttem, hogy nincs megoldás, el kell engednem, mert ez az egész túl sok áldozatot követelne és őt is elveszíteném törvényszerűen.
2021. júl. 17. 18:02
15/30 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy ne miattad váljon el, hanem a saját döntése miatt. Ha meg el akarja hagyni a családját, tegye meg ha nem akarja, akkor ne tegye meg. Ne te légy az indok.
2021. júl. 17. 18:10
16/30 A kérdező kommentje:
15. Az a baj, hogy épp ezt mondja, hogy miattam... meg, hogy ő már azthitte így éli le az életet ilyen sz.r kapcsolatban, és azthitte már sose lesz szerelmes ...
Próbálta elfogadni az életét, aztán jöttem én. Nem túl szerencsés élethelyzet.
2021. júl. 17. 18:20
17/30 anonim válasza:
14-es Ez tőled is szánalmas! Az alany, még csak nem is ex, mert semmi nem volt köztetek gyáva volt. Dehogy tetted volna tönkre az életét, ha belekezdett veled, akkor ott eleve probléma volt, csak nem mert tovább lépni, ez neked szerencse. Nem azért lett volna kudarc, mert te kevés voltál, hanem mert ő volt az!
2021. júl. 17. 18:22
18/30 anonim válasza:
15: gondolom neked is lelkiismeret furdalásod lenne, ha azt állítja miattad hagyta el a családját. De ha ki akar lépni a rossz kapcsolatából azt maga miatt teszi. Ha végül köztetek mégsem működne, nem hibáztathatna téged, ez az ő döntése, nem kényszeríted rá.
2021. júl. 17. 18:25
19/30 anonim válasza:
17-es, nem értem, mi ezen a szánalmas. Az elején adtam esélyt, bár nem akartam, hogy elhagyja a családját, de titokban szerettem volna megélni. Azt viszont nem akartam megtudni, milyen amikor a gyerekek sírnak az apjuk után a válás után és ráadásul részben miattam. Ő dobott engem állandóan évekig, többször utánam nyúlt, nehogy le tudjam zárni és amikor végül elgyengült, akkor világosodtam meg, hogy nem működött volna úgyse. Amennyit szenvedett ebben az egészben, azt kellett mondanom, hogy én aztán nem vagyok az, aki el akarom venni a boldogságot pont attól, akit szeretek és ha velem lenni ekkora szenvedéssel jár, akkor hagyjuk a francba az egészet.
2021. júl. 17. 18:31
20/30 anonim válasza:
19-es bele sem kellett volna menned egy ilyen kapcsolatba, ha tudtad felesége van és gyerekei.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!