Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhagyná értem a családját ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyná értem a családját , de ha meg mégse fog működni kettőnk között én leszek a hibás ?

Figyelt kérdés

Vagy mi lenne a jó döntés?

Bár egy olyan kapcsolatban ami már amugyis rossz nem nagy dolog kilépni belőle.

Csak mindig mondja ha én kérem költözik el mert engem szeret.....

2021. júl. 17. 15:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
19-es Dehogy szenvedett! Te voltál az éltető forrásvíz, aki feldobta a szar kapcsolatát. Ha ezt évekig csináltad, azt már nem is érdemes minősíteni, a büdös francba kellett volna küldeni. Te pazaroltál rá éveket, ő ebben csak élvezkedett.
2021. júl. 17. 18:40
 22/30 anonim ***** válasza:
80%
Ó, ne izgulj ezen. Mire úgy dönt, hogy veled sem működik a kapcsolat már ott áll a sorban a harmadik és hallgatja, hogy elhagyna téged ha a lány azt mondja neki...
2021. júl. 17. 18:41
 23/30 anonim ***** válasza:
76%
21-es, nem feküdt le velem, hiába szerettem volna, szóval max. ábrándozásra meg unaloműzésre kellettem. Nem voltunk együtt soha, egyszerűen évekbe telt lezárni magamban, mert képes volt 1,5 év után is utánam nyúlni és meggondolni magát 2 nap múlva.
2021. júl. 17. 18:49
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a terhet nem rád kellene hogy pakolja!Intézze ő a dolgait.
2021. júl. 17. 19:01
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
23-as Nyilván. De nem szenvedett, hazament élte az életét. Magadat csaptad be, hogy reményeket tápláltál, sőt 1,5 év után még komolyan vetted.
2021. júl. 17. 19:02
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a feleségével sem volt rosszban, csak élvezte a helyzetet, hogy másnak is kellene.
2021. júl. 17. 19:03
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
25-ös, nem csaptam be, szerintem sem szenvedett az elején. Akkor szenvedett csak, amikor rájött, hogy lett valakim, akkor felbukkant a semmiből és előadta a hősszerelmest, akkor tényleg megvezetett mert én azt láttam a szemében, hogy szenved. Addig nem szenvedett, utána viszont piszkosul. Olyan szintre fejlesztette, hogy attól féltem, öngyilkos lesz. Egyáltalán nem mondta, nem kommunikált velem, máshonnan tudom, bár annyit bevallott, hogy depressziós, de azt is próbálta semmiségnek feltüntetni. Én annál jobban ismertem és tudom, hogy szenvedett. És azt is tudom, hogy a szenvedése csak addig tartott volna, míg újra elérhető közelségbe nem kerültem volna, akkor rögtön rájött volna, hogy annyira azért nem is vagyok fontos. Nem voltam naív, pont ezért nem engedtem közel soha többé.
2021. júl. 17. 19:12
 28/30 anonim ***** válasza:
53%
27-es Végtelenül naív vagy! Ha akart volna, akkor minimum a szexig eljuttok, ha meg komolyan gondolja, akkor a nyílt kommunikációig is.
2021. júl. 17. 19:32
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

27# válaszolónak

Annyi mindent beleláttál a pasiba, aki olyan jó szinész volt, hogy Oscar díjat érdemelne. Hogy láthattad a szemében a szenvedést? A viselkedés elemzés egy tudományág, amit évekig tanulnak. Dehogy ismerted, egy embert évek alatt sem lehet kiismerni, csak azt hisszük, hogy ismerjük. Ráadásul te nem is éltél vele, max a beszélgetésekből, de egyes emberek képesek úgy hazudni, mint a vízfolyás, ahogy az érdekük kívánja. Kis szomorkás nézés, kis színjáték, kis porhintés és máris elhitted neki a nagy szenvedést. Néha azt sem kell elhinni ahogy levegőt vesz egy ilyen ember.

2021. júl. 18. 07:52
 30/30 anonim ***** válasza:
53%
Elhagyná a gyerekét? Féreg.
2021. júl. 26. 21:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!