Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyná értem a családját , de ha meg mégse fog működni kettőnk között én leszek a hibás ?
Vagy mi lenne a jó döntés?
Bár egy olyan kapcsolatban ami már amugyis rossz nem nagy dolog kilépni belőle.
Csak mindig mondja ha én kérem költözik el mert engem szeret.....
Jaj ezt hülyén írtam le. Mondtam neki, ( mert most barátok vagyunk ) és azt mondtam akkor lehet közötti k több ha elhagyja a feleséget !
De ha én azt mondom oke legyünk együtt
Ő lelép otthonról
Aztán ha mégsem működik, mert azért ezt Előre senki nem tudhatja akkor én leszek a hibás!!!
Így értettem
Még semmi, mivel én így nem megyek bele. Ha visszafogadna ígyis a nő..... az már az ő baja.
Nekem is nehéz tartani magam az elvemhez ma már lássuk be a papír sem garancia ,de ha konkrétan mással él azt azért ne.
Bizonyítson....
Ezt mondtam .
7 Egy két év, sőt akar több is lehet a válás , annyit azért nem várnék senkire ez nem a középkor.
Nagynéném válása több mint egy évig húzódott pedig nem volt gyerek sem már ( vagyis nagykorú volt a gyerek).
Most inkább kivárok mit lép....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!