Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhagyná értem a családját ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyná értem a családját , de ha meg mégse fog működni kettőnk között én leszek a hibás ?

Figyelt kérdés

Vagy mi lenne a jó döntés?

Bár egy olyan kapcsolatban ami már amugyis rossz nem nagy dolog kilépni belőle.

Csak mindig mondja ha én kérem költözik el mert engem szeret.....

2021. júl. 17. 15:27
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
84%
Miből gondolod hogy rossz a kapcsolatuk? Gondolom csak abból, hogy ő ezt állítja. Ne menj bele, csak akkor, ha ez az ő saját döntése.
2021. júl. 17. 15:29
 2/30 A kérdező kommentje:
1 Nem értelek. Az ő saját döntése, ki másé lenne ???!!
2021. júl. 17. 15:31
 3/30 anonim ***** válasza:
86%
Én nem értelek. Azt írtad csak akkor költözik, ha te kéred 🤷‍♂️ akkor kinek a döntése?
2021. júl. 17. 15:33
 4/30 A kérdező kommentje:

Jaj ezt hülyén írtam le. Mondtam neki, ( mert most barátok vagyunk ) és azt mondtam akkor lehet közötti k több ha elhagyja a feleséget !

De ha én azt mondom oke legyünk együtt

Ő lelép otthonról

Aztán ha mégsem működik, mert azért ezt Előre senki nem tudhatja akkor én leszek a hibás!!!

Így értettem

2021. júl. 17. 15:35
 5/30 anonim ***** válasza:
96%
Akkor ezek szerint még nem történt köztetek semmi. És igen, lehet hogy néhány nap, hét vagy hónap múlva megbánja és visszamegy a családjához. Te pedig hoppon maradsz.
2021. júl. 17. 15:37
 6/30 A kérdező kommentje:

Még semmi, mivel én így nem megyek bele. Ha visszafogadna ígyis a nő..... az már az ő baja.

Nekem is nehéz tartani magam az elvemhez ma már lássuk be a papír sem garancia ,de ha konkrétan mással él azt azért ne.

Bizonyítson....

Ezt mondtam .

2021. júl. 17. 15:40
 7/30 anonim ***** válasza:
95%
Ha tényleg akar valamit, akkor először pakoljon össze és váljon el. Utána esetleg lehet ismerkedni.
2021. júl. 17. 15:42
 8/30 A kérdező kommentje:

7 Egy két év, sőt akar több is lehet a válás , annyit azért nem várnék senkire ez nem a középkor.

Nagynéném válása több mint egy évig húzódott pedig nem volt gyerek sem már ( vagyis nagykorú volt a gyerek).

Most inkább kivárok mit lép....

2021. júl. 17. 15:45
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha már méghozza a döntést, és elkoltozik, elinditjak a válast akkor elég egyértelmű, hogy veled akár lenni. Nem kell megvarni, hogy kimondjak. Az pedig ha nem működik köztetek, ne te érezd rosszul magad, a mostani se működik ha lépne egy szóra. Csak a felesége is kapna valakit aki szereti, és ő is ha nem működne köztetek.
2021. júl. 17. 16:10
 10/30 A kérdező kommentje:
9 persze csak ha miattam elválik és utána nem jön be .. nah mindegy
2021. júl. 17. 16:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!