Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó barátnőm bizonytalan. Mit tegyek?
3 hónapja beszélünk, Budapest Szeged távra lakunk egymástól és 3x személyesen találkoztunk júniusban (májusban még csak barátok voltunk).
Én extrovertál, bulizósabb - ő introvertált, visszahúzodó, zárkozottabb akinek kell az a bizonyos "én idő", de nem veti meg annyira a bulikat.
A legutóbbi randin próbáltam volna lépni, de ahogy ő mondta "neki nem megy ilyen gyorsan, idő kell neki". Én ezt tiszteletben tartottam és elmesélte, hogy nagyon szeretné ha együtt lennénk és nagyon tetszem neki, de az exe miatt még vannak lelki sebei, nagyon könnyen összetud törni és nem érzi magát eléggé stabilnak egy kapcsolathoz és ráadásul szomorú az elrontott felvételi miatt.
Én várok, annyit amennyit kell, mert ez a lány tényleg egy kincs annyira jól elmegy mellette az idő és annyira figyelmes. De állandóan arra tudok csak gondolni, hogy míg én Szegeden tanulok tovább, addig ő Pesten marad. Szegedre nem vették fel kevés pont miatt, de azt mondta ha nem tetszik neki Pesten a B terv, akkor átjön egy év után Szegedre.
Mit tegyek? Volt/van valaki hasonló helyzetben?
"Lelki sebei az exe miatt"
Na tudod ám kit hülyítsen.
Szerelmes az exbe, te csak tartalék vagy ha nem talál senkit.
Ne haragudj de ha ismerkedek és összejövök veled, nem az exem okozta sebekről adok neked lelki kiselőadást.
Ne várj az ilyenre mert nagyon megbánod. Nem egy olyan kincs ez a nő, csak te ezt dumáltad be magadnak.
"de az exe miatt még vannak lelki sebei, nagyon könnyen összetud törni és nem érzi magát eléggé stabilnak egy kapcsolathoz és ráadásul szomorú az elrontott felvételi miatt."
Szerintem le akar rázni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!