Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha barátaim sincsenek, nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha barátaim sincsenek, nem is voltak sosem akkor párkapcsolatom sem nagyon lesz?

Figyelt kérdés

Eddig egész életemben egyedül voltam úgy igázán senkivel sem voltam jóban, és eléggé rossz ez.

Fiú vagyok és ha barátaim nincsenek akkor barátnőm sem lesz valószínüleg?

Nehezen bírnám ki egész életemet lány nélkül. Ismerkedem, semmi siker eddig.

2021. júl. 2. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem maga a tény a gond, hogy nincsenek barátaid, hanem ebből fakadóan nincsen elegendő szociális tapasztalatod, amit bármennyire is igyekszel, nem tudsz elfedni.
2021. júl. 2. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem vannak barátaim, nem sok, de nem rajtuk keresztül lett barátnőm. Akikkel eddig összejöttem, mind függetlenek voltak a barátaimtól.

Szóval tapasztalatból mondom, hogy a baráti hálód nem befolyásolja, hogy találsz-e ideális társat, vagy sem.

2021. júl. 2. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez a legnagyobb hülyeség, már ne is haragudj.
2021. júl. 2. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem van összefüggés.
2021. júl. 2. 20:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!