Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 2 év elteltével még lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 év elteltével még lehet esélyem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A történet a következő: még középsuliban elhívtam randira az egyik lányt a sulimból. El is jött velem, mert a szimpátia kölcsönös volt. Sétáltunk, meg beszélgettünk, de nem éreztem azt a pluszt az irányába, hogy ő kell nekem. Most ez hülyén hangzik, de az előtte lévő randikon azt éreztem, hogy ez a csaj nekem feltétlenül kell (természetesen ez csak egy kifejezés, nem tárgyiasítani akarom a nőket, ne legyen ebből félreértés). Sajna teljesen más okra hivatkozva, de mondtam neki, hogy ez így nem lesz jó. Elfogadta és onnantól a sulin kívül nem találkoztunk, beszélgettünk, ugyanakkor nem volt harag köztünk. Nyilván nem esett neki ez jól és ezzel tisztában is vagyok. Azóta már eltelt több, mint 2 év. Az utóbbi időben azt érzem, hogy egyre jobban kezd bejönni ismét és komolyan is gondolnám (gondolok itt párkapcsolatra). Azt tudni kell, hogy a mai napig likeoljuk egymás képeit pl. az Instán, ha ez jelent bármit is. Nem tudom, hogy ezek után lenne-e esélyem nála. Ti mit gondoltok? Ez teljesen esélytelen már vagy azért még jó lehetek? Elsősorban lányoktól kérnék választ, de span véleményét is meghallgatom.

20/F

2021. júl. 2. 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy próbát megér, rontani nem romthatsz a helyzeten. Az insta like-olás semmot nem jelent én kb minden osztálytársam/havrom like-olom, mégsevtetszik egyik se.
2021. júl. 2. 18:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem írtam egy jó hosszú regényt hogy mik lehetnek, miért hívd el, miért ne de a lényeg hogy évek múlva azt fogod bánni hogy nem hívtad el szóval hajrá.

Legyen valami laza program, ne érezze hogy randi aztán ha közelebb kerültök egymáshoz akkor hurrá, ha nem akkor megmarad a barátság te meg nyugodtan alszol.

2021. júl. 2. 18:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mondjuk most megnéztem és már nem követ Instán, de ezt akkor nem veszem figyelembe.
2021. júl. 2. 19:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha eddig követett, de kikövetett az lehet jel, mert amikor az ember szelektál az ismerősei között akkor azokat törli, akikre nem kíváncsi. Ha eddig se követett akkor nem jelent semmit
2021. júl. 2. 19:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Év elején még követett, ez fix. Most vettem észre, hogy már nem
2021. júl. 2. 19:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondom, hívd el kávézni vagy fagyizni holnap délután, abba nem láthat bele semmit.

Ne ezen agyalj hogy követ/lájkol/nem követ/nem lájkol

2021. júl. 2. 19:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van.
2021. júl. 2. 19:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Elhívtad végül?
2021. júl. 3. 09:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem kaptam választ.
2021. júl. 16. 14:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!