Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párod mellett jobban haladt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párod mellett jobban haladt az életed, motiváltabb, ambíciózusabb lettél, mint egyedül?

Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 10:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
igen.
2021. jún. 27. 10:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2021. jún. 27. 10:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút. Egyedül is motivált voltam, de együtt sokkal könnyebben elérjük a közös és az egyéni céljainkat is.

Ehhez persze meg kell találni a megfelelő párt mindenkinek.

2021. jún. 27. 11:12
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Nem, én világ életemben egyedül voltam motivált és ambíciózus. Egy kapcsolat visszatart. Mondjuk én nő vagyok, úgyhogy nekem kellett mindig jobban alkalmazkodnom.
2021. jún. 27. 12:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen. Egyedül is az voltam, de most érzem igazán azt, hogy van miért és együtt gyorsabban is megy.
2021. jún. 27. 18:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyértelműen. A személyiségemben éppúgy mint szakmailag, nagyon sokat fejlődtem mellette, miatta.

Igaz, ő egy nálam idősebb, tapasztaltabb pasi. Rengeteget köszönhetek neki.

2021. jún. 28. 10:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Nos én egyedül egyáltalán nem vagyok motivált, nekem kell nő ahhoz, hogy előrébb jussak az életben. Amikor barátaimmal vagyok sokkal jobban érzem magam. Mikor hosszabb távon vagyok egyedül, magányosnak és szarul érzem magam és motiválatlan vagyok. Ezért utálom azt, ha egy nő kész embert vár el, mert akkor tudok igazán boldog lenni, hogyha valaki szeret. Nem hiába van az a mondás, hogy minden sikeres férfi mögött ott áll egy nő, mivel társas lények vagyunk.
2021. jún. 28. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Attól, hogy motiválatlanabb vagy, még nem árt ha kész ember vagy. :)

A férjem is ilyen volt. A mának élt, nem gondolkozott előre, a pénzét mindig elszórta, elbulizta, elcsajozta. Nehezen is szokott át a megtakarítás képzés csodájára. Mindig azt mondta ekkora fizetésből nem lehet. Nos én akkor a felét kerestem az ő bevételének, mégis tudtam egy picit félretenni minden hónapban, szóval nekem senki ne mondja... :D Voltak vitáink na... de összecsiszolódtunk és pénzügyi tudatosság terén nagyon sokat fejlődött. Az élethez való hozzáállásban is. Azt nem mondanám, hogy motiváltabb lett a munkában, mindig is az volt, de anyagi értelemben egyértelműen nagyon sokat fejlődött mellettem és fejlődtem én is mellette. Ha nem lenne erős férfiként az oldalamon, énsem úgy tolnám a szekeret, ahogy. Kell a támasz olykor. Ez van.

Az pedig nagyon sokat számít, hogy egy a cél. A kiadásainkat közösen beszéljük meg és mindig találunk is kompromisszumot, közös utat, amiből látszik, hogy az alap értékrend ugyanaz, csak a hozzáállás volt sokáig más.

2021. jún. 28. 14:22
 9/9 A kérdező kommentje:
#8 Melletted lett tudatosabb a pénzzel, ez alap dolog, mert társaslények vagyunk. Nem kéne lenézni azokat az embereket, akik őszintén kimondják azt, hogy a jobb élet reményében keresik a párjukat, sőt örülni kéne annak, ha valaki ezt őszintén vállalja.
2021. jún. 28. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!