Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párod mellett jobban haladt az életed, motiváltabb, ambíciózusabb lettél, mint egyedül?
Abszolút. Egyedül is motivált voltam, de együtt sokkal könnyebben elérjük a közös és az egyéni céljainkat is.
Ehhez persze meg kell találni a megfelelő párt mindenkinek.
Egyértelműen. A személyiségemben éppúgy mint szakmailag, nagyon sokat fejlődtem mellette, miatta.
Igaz, ő egy nálam idősebb, tapasztaltabb pasi. Rengeteget köszönhetek neki.
Attól, hogy motiválatlanabb vagy, még nem árt ha kész ember vagy. :)
A férjem is ilyen volt. A mának élt, nem gondolkozott előre, a pénzét mindig elszórta, elbulizta, elcsajozta. Nehezen is szokott át a megtakarítás képzés csodájára. Mindig azt mondta ekkora fizetésből nem lehet. Nos én akkor a felét kerestem az ő bevételének, mégis tudtam egy picit félretenni minden hónapban, szóval nekem senki ne mondja... :D Voltak vitáink na... de összecsiszolódtunk és pénzügyi tudatosság terén nagyon sokat fejlődött. Az élethez való hozzáállásban is. Azt nem mondanám, hogy motiváltabb lett a munkában, mindig is az volt, de anyagi értelemben egyértelműen nagyon sokat fejlődött mellettem és fejlődtem én is mellette. Ha nem lenne erős férfiként az oldalamon, énsem úgy tolnám a szekeret, ahogy. Kell a támasz olykor. Ez van.
Az pedig nagyon sokat számít, hogy egy a cél. A kiadásainkat közösen beszéljük meg és mindig találunk is kompromisszumot, közös utat, amiből látszik, hogy az alap értékrend ugyanaz, csak a hozzáállás volt sokáig más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!