Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
RekaFeher kérdése:
Friss szakitásra valami módszer? 😔 2 hete szakítottunk, és csak ő jár a fejemben. egyedül érzem magam. sírni nem sirok, inkább olyan érzéseim van, mintha fáradt lennék lelkileg. mintha nem lenne erőm sírni.
Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 23:51
1/3 anonim válasza:
Tereld el a gondolataid.
Olvasd el azt a könyvet, amit már rég el akartál csak mindig félre raktál.
Dolgozz többet, ha szereted a munkád.
Kezdj bele a lakásfelújításba amit már mióta halogatsz.
Sorozatok minden mennyiségben.
2/3 anonim válasza:
Csak az idő... sajnos én sem tudok erre jobb gyógymódott. A figyelemelelterelés csak arra az 1-2 órár működik. De van 1-2 óra egérutad legalább.
3/3 anonim válasza:
Szia, én is pontosan ugyanebben a helyzetben vagyok most. Remélem neked azóta sikerült túllépned a dolgokon :( írj ha kell valaki aki meghallgat. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!