Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-25 évesek! Mennyire könnyen találsz párt? Mennyi volt a leghosszabb idő amíg egyedül voltál?
Hát, a randin túl nem jutottam eddig senkivel se. De azért hozzátenném, hogy nem is nagyon mozgatott ez idáig a téma. Ha jött valaki a láthatáron, elmentünk egy karikára 1-2-3 alkalommal, de nem lett belőle semmi se. Ebben az évben már szeretném ezt mindenképp orvosolni, mert bár nem vagyok kapcsolatfüggő ember, de a magammal szembeni megfelelési kényszer hajt rendesen.
20/F
Volt 1 barátnőm fél évig 20-21 éves koromban. Azóta csak pár alkalmi kapcsolat jutott, amik nem elégítenek ki se lelkileg, de szexuálisan sem. Valószínűleg nem tudok elég vonzó lenni a nőknek a személyiségemben, ez lehet a baj. Nem vagyok elég nagydumájú, menő, tökös sajnos.
24/F
Én könnyen találok párt, bár eddig nem sok volt egy 1 éves és most ami van már 6 éve tart.
A tetőt között pár hónapig voltam szilgli akkor sokat randiztam.
23/L
Pár hónapra? Könnyen. Komolyan? Nehezen. Ritkán alakulnak ki komoly, kölcsönös érzelmek. Még ritkábban érzem azt, hogy egy csapatként tudunk működni.
Én tudom, mi a saram a dolgokban, szóval nem leszek álszent. Kicsit önbizalomhiányos vagyok és nekem fontos, hogy a másik néha támogasson szavakkal, biztasson és higgyen bennem. Meg nem nagyon tudom tolerálni, ha csúnyán beszélnek velem, kiabálnak, mert gyerekkoromban is mindig borzalmasan veszekedtek a szüleim, ezért mindig igyekszem diplomatikus és kedves lenni. Ha meg a másik csúnyán betámad inkább menekülni kezdek, ami aligha a legtutibb stratégia. Meg kicsit ilyen elvont művész vagyok és szeretném, ha a másiknak ez tetszene, ha meg tudnám vele osztani, vitatni, ha érdekelné és nem üveges szemmel nézne rám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!